f

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya redacta un reglament marc per a les delegacions territorials

Durant un mes, el text és obert a les aportacions dels col·legiats i col·legiades, que el Col·legi haurà d'incloure al redactat final o no recollir responent de forma argumentada.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya preveu, als seus estatuts, el desplegament territorial en seus que facilitin als col·legiats i col·legiades exercir els seus drets i deures, així com acostar els serveis presencials del Col·legi. En són exemple la participació en comissions o grups de treball, la formació, la biblioteca, les assessories i l'extens catàleg de serveis col·legials.

Les delegacions territorials del COPC han estat regides fins a la data pels Estatuts del COPC, però s'ha vist la necessitat de redactar un reglament marc que desenvolupi l’organització i funcionament de les delegacions territorials del Col·legi, d’acord amb el que preveuen els Estatuts del COPC en el seu article 82. 

Aprovada la proposta de redactat per la Junta de Govern del Col·legi, els col·legiats i col·legiades disposen del termini d’un mes des de la publicació al web del COPC del reglament, per fer al·legacions, esmenes i suggeriments, a les quals la Junta de Govern haurà de contestar abans de la Junta General Extraordinària prevista per a la seva aprovació, ja sigui per acceptar-les, o per rebutjar-les raonadament. 

Els col·legiats i col·legiades poden consultar el redactat en aquest enllaç (només visible iniciant sessió al web com a persona col·legiada), fins el 18 d'abril. Cal remarcar que cal iniciar sessió web com a persona col·legiada per poder consultar la pàgina. D'altra banda, els col·legiats i col·legiades que vulguin proposar aportacions al text han de fer-les arribar per escrit a l'adreça de correu reglamentdelegacions@copc.cat. El Col·legi hi espera el teu granet de sorra!

Comparteix

f

Dia Mundial de les Altes Capacitats Intel·lectuals: quant en sabem en realitat?
Un quiz de 5 preguntes elaborat pel Grup de Treball d'Altes capacitats sobre aquesta condició molt menys coneguda del que sembla.