f

El Consell Comarcal de l’Alt Camp obrirà un procés selectiu per a constituir una borsa de treball de psicòlegs i psicòlogues

El termini per a presentar les sol·licituds serà de tres dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la seva publicació al BOPT.

El Consell Comarcal de l’Alt Camp obrirà properament la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball de psicòlegs i psicòlogues (Grup-Subgrup A1) com a personal laboral temporal/funcionari interí. Els requisits que les persones aspirants han d’acomplir a la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, són, entre d’altres, els següents:

  • Posseir el certificat de nivell C1 de català expedit per l’òrgan competent o alguna de les titulacions equivalents.

  • Posseir el títol de Grau en Psicologia o equivalent.

  • En el cas de persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en què el castellà sigui llengua oficial, han d’acreditar un coneixement de nivell superior del castellà.

  • Permís de conduir vehicles classe B.

  • Certificat negatiu del Registre central de delinqüents sexuals (Art. 13.5 LO 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor).

Tot i que la convocatòria encara no es troba publicada al BOPT (Butlletí Oficial de la Província de Tarragona), es coneix que el termini per a presentar sol·licituds serà de tres dies hàbils a comptar des de l’endemà de la seva publicació al BOPT.

Preferentment les instàncies es presentaran electrònicament al registre electrònic de l’Ens, per la qual cosa caldrà certificat digital o signatura electrònica i completar el tràmit electrònic corresponent. Les persones que vulguin presentar la sol·licitud presencialment, hauran de fer-ho al Registre General de l’Ens situat al C/ Mossèn Martí, 3 (43800 – Valls, Tarragona), en horari de 8:30 h a 14:30 h de dilluns a divendres.

Les sol·licituds que es presentin des de la publicació de la convocatòria a la seu electrònica de l’Ens abans que es publiqui al BOPT, es tindran per presentades el primer dia del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds. 


Comparteix

f

Programa't la quota col·legial per a l'octubre si ho prefereixes a pagar-la al juliol
Posposar el càrrec de la quota és un tràmit directe que no requereix cap argumentació.