f

El COP signa un conveni amb ATA per oferir assessorament jurídic i fiscal als psicòlegs i psicòlogues autònoms

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen una altra possibilitat per rebre assessorament per exercir.

El Consejo General de la Psicología de España i Federación Nacional de Asociaciones de Trabajadores Autónomos (ATA), que té com a objectiu millorar-ne les condicions, han signat un conveni gràcies al qual els professionals de la psicologia que siguin autònoms tindran assessorament jurídic, fiscal, econòmic i laboral gratuït. 

A partir de la signatura, i en virtut de l’acord, ATA oferirà assessorament en els temes jurídics, fiscals, econòmics o laborals que competeixen com a autònoms als psicòlegs i psicòlogues membres del Consejo General de la Psicología que cotitzen com a treballadors per compte propi i, a més, els considerarà com a socis propis a efectes de gaudir d'altres avantatges. El conveni, que té un any de vigència, també preveu l'elaboració, la publicació i la difusió d'estudis i informes, i el disseny de línies estratègiques de formació que beneficiïn els professionals autònoms del sector de la psicologia, també en l’àmbit europeu.

La informació disponible i la sol·licitud d’assessorament és en aquest enllaç al web del COP.


Comparteix

f

Aquestes són les darreres ponències del 2022 del Cicle de sortides professionals de la psicologia
El COPC va posar en marxa aquest projecte per donar a conèixer les diferents sortides professionals de la professió a través de l’experiència d'experts i expertes