f

El COPC celebra la VIII Trobada Anual de la Psicoxarxa Solidària el proper 9 de novembre

La trobada es realitzarà en modalitat híbrida en horari de 10 a 12 h i serà una jornada de treball i promoció del projecte.

La Psicoxarxa Solidària és un projecte creat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya l’any 2015, integrat per un conjunt de psicòlegs i psicòlogues que, de forma solidària, es posen a disposició de la ciutadania per atendre a persones amb pocs recursos econòmics que resideixen a Catalunya. El projecte ofereix a través dels i les professionals que en formen part diferents tipus d’atenció, tot i que la demanda principal del projecte resideix en l’atenció sanitària.

Des que va néixer la Psicoxarxa, anualment s’ha celebrat una trobada anual per promocionar el projecte. Al llarg d’aquestes edicions les trobades han abordat temàtiques molt diverses i d’interès social en el moment com ara les estratègies d’inclusió i reducció de les desigualtats, l’impacte de la pandèmia en la salut mental de les persones o els beneficis de l’atenció grupal en col·lectius vulnerables, per posar-ne alguns exemples. En aquesta vuitena edició el fil conductor serà la interculturalitat, i com les diferències culturals poden influir en el transcurs dels processos psicoterapèutics

Si estàs interessat o interessada a assistir a la trobada d’enguany, podràs inscriure-t'hi prement en aquest enllaç

Davant qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar-nos escrivint a psicoxarxa@copc.cat.

Comparteix

f

Ja pots consultar l'11a revisió de la Classificació Internacional de Malalties a la Biblioteca del COPC
A més, 10 novetats editorials més t'esperen al catàleg, que segueix ampliant-se i adequant-se a les teves necessitats.