f

El COPC envia per tercer any les 'Pàgines blaves de la Psicologia' a tots els jutjats i fiscalies de Catalunya

Es tracta d'una campanya anual per donar a conèixer els professionals de la psicologia a l'àmbit judicial i facilitar-ne l'accés, que també inclou pòsters i díptics per difondre aquestes especialitats.

Aquesta setmana, el COPC ha fet arribar físicament a tots els jutjats, tribunals i fiscalies de Catalunya la tercera edició de les Pàgines blaves de la Psicologia, un útil document de 85 pàgines, amb quatre llistes de psicòlegs i psicòlogues del context judicial de tot Catalunya, que permet trobar ràpidament professionals dels àmbits forense, mediació, coordinació de parentalitat i psicoteràpia, quan així ho requereixen les resolucions judicials.


Aquest document inclou:

  • Professionals classificats per província i especialitat

  • Nom, telèfon, email i adreça de contacte

  • Un breu CV de cada professional

Pòsters i díptics

A més, juntament amb les Pàgines blaves, cada jutjat i fiscalia rebrà un nou pòster explicatiu dels quatre rols de la psicologia en l'àmbit judicial, així com 20 díptics de consulta d’aquestes funcions, per a fer difusió entre els usuaris i usuàries.

Aquesta acció forma part d’una estratègia política per apropar i reconèixer la importància de la Psicologia en el món judicial, juntament amb altres accions portades a terme pel COPC, com la formació especialitzada, les reunions institucionals que promouen la importància de l’especialització en l'àmbit jurídic i la lluita per l’obtenció de l'especialitat en Psicologia Forense com a línia de futur.

Foto: ACN.

Comparteix

f

Cinc col·legis professionals demanen units la regulació urgent de la Coordinació de Parentalitat
El Síndic de Greuges rep els representants del COPC i dels col·legis d’Advocacia, Treball social, Pedagogia i Educació social, i l’Associació de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya.