f

El COPC i l’Asociación EMDR España signen un conveni de col·laboració per promoure la formació, els projectes acadèmics i d’investigació i altres activitats conjuntes

El vincle entre les dues institucions s’estableix inicialment en 2 anys, renovables.


Signatura del conveni de col·laboració

El COPC i l’Asociación EMDR España tenen l’interès i objectius comuns de promoure la formació de qualitat en teràpia EMDR. Havent-ho constatat, les dues organitzacions es van emplaçar a establir una col·laboració que ha cristalitzat en la signatura d’un conveni. El degà del COPC, el Dr. Guillermo Mattioli, i la presidenta de l’Asociación EMDR España, la Sra. Anabel González, han signat l’acord en representació de les respectives institucions.

La finalitat del conveni és, en primer lloc, organitzar activitats formatives en EMDR adreçades als col·legiats i col·legiades. En segon lloc, col·laborar en projectes acadèmics, tecnològics i programes de recerca i desenvolupament bilaterals, però també amb altres organitzacions. En tercer lloc, possibilitar l’intercanvi recíproc de llibres, publicacions o altres materials de recerca i suport a la docència. En quart lloc, assessorar-se mútuament i, finalment, difondre’s formacions que resultin d’interès per a cada organització. Cal remarcar que, gràcies al conveni, l’Asociación EMDR España atorgarà a les persones col·legiades del COPC la tarifa especial de soci en la inscripció a les seves formacions.


Difusió d’activitats formatives de l’Asociación EMDR España

Durant l’any 2024, l’Asociación EMDR España ja ha programat formacions que no han pogut ser objecte del conveni, però que poden ser igualment de l’interès dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats.

Fes clic damunt de la jornada que t’interessi per poder informar-te dels requisits per poder-ne seguir l’enregistrament.


Comparteix

f

El 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats continua sent un esdeveniment fonamental al sector
En la pròxima edició, el COPC assumirà la secretaria tècnica del Congrés per liderar l'organització i programació de les activitats que formaran part de les dues jornades