f

El COPC inicia un estudi per conèixer la situació actual de la psicologia de la intervenció social a Catalunya

Es convida a totes les persones col·legiades de l’àmbit de la intervenció social a difondre-ho i participar en aquesta primera fase.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va signar el passat 29 de juny un acord de col·laboració amb Acaya, entitat especialitzada en disseny i gestió de projectes socials, culturals i educatius, amb la finalitat de dur a terme un estudi per conèixer la situació actual de la psicologia de la intervenció social a tot Catalunya, província a província, i difondre i posar en valor tot aquest coneixement.

Aquesta setmana, el Col·legi inicia el projecte amb una primera fase, en la qual convida a totes les persones col·legiades de l’àmbit de la intervenció social a participar-hi.

Objectius de l’estudi

  • Estimar el nombre de professionals de la psicologia que treballen en intervenció social i els principals àmbits en què són presents.

  • Valorar els principals reptes de la psicologia de la intervenció social i les propostes que es formulen per a abordar-los.

  • Valorar el coneixement i la percepció que sobre la psicologia de la Intervenció social i els seus professionals tenen les principals organitzacions contractants (públiques i privades).

  • Difondre i promocionar la psicologia de la Intervenció Social.

Els i les professionals de la psicologia interessats podeu contactar al correu estudipisoc@copc.cat per participar en l’estudi o sol·licitar més informació. 

També es posa a disposició de les persones col·legiades la següent infografia que resumeix els punts més importants del projecte, ideal per a la seva difusió. (Premeu la imatge per obrir en una nova finestra).


Comparteix

f

Obertura de les llistes per a noves inscripcions del Torn d'Intervenció Professional
La data límit de recepció de sol·licituds serà el 2 d’octubre de 2023