f

El COPC permet posposar el pagament de la quota del primer semestre de 2024 a l'abril

El pagament de gener es pot ajornar un trimestre sense cost addicional si se sol·licita abans del 31 de desembre


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ofereix la possibilitat d'ajornar el pagament de la primera quota col·legial de 2024.

L'opció d'ajornament és opcional, cal realitzar la petició per correu electrònic i es concedirà en tots els casos en què s'hagi respectat el període establert per fer la sol·licitud. El termini per realitzar la sol·licitud finalitza el 31 de desembre.

Les persones col·legiades que demanin l'ajornament rebran el càrrec de la quota al seu compte bancari el dia 1 d'abril de 2024. Per a les persones que no ho sol·licitin el càrrec es realitzarà la segona setmana de gener, seguint el calendari habitual.

Per sol·licitar l'ajornament de la quota del primer semestre, el Col·legi posa a disposició de persones col·legiades el correu de contacte ajornament@copc.cat.

Per facilitar la gestió, caldrà indicar el següent assumpte i adjuntar les dades personals del o la sol·licitant tal com s'indica a continuació:

  • Assumpte: Ajornament quota semestral primer semestre 24

  • Nom i cognoms:

  • Número de col·legiat/ada:

Un cop atesa la petició, la persona sol·licitant rebrà un correu electrònic de confirmació.

El COPC remarca que ajornar el pagament no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari. En cas de sol·licitar l'ajornament del pagament, la primera part de la quota es cobrarà a l'abril; en cas dels col·legiats i col·legiades que no hagin activat l'ajornament, el cobrament es durà a terme, com sempre, durant el mes de gener.

Finalment, cal ressaltar també que ajornar el pagament de la quota no implica que s'allargui el termini per sol·licitar bonificacions a la quota, que es poden sol·licitar igualment només fins al dia del 30 de desembre a les 12 h.

en COPC

Comparteix

f

La Junta de Govern convoca la Junta General Ordinària i Extraordinària per al 13 de desembre de 2023
L’assemblea està prevista a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona convocatòria i podrà ser seguida en línia o de forma presencial.