f

El COPC posa en marxa la IV Edició del Projecte Tutoria Científica

Els processos de tutoria es duran a terme entre els mesos d’octubre d’enguany i gener de 2025.

El Projecte Tutoria Científica va néixer l’any 2019 amb l’objectiu de promoure les carreres científiques en psicologia per contribuir a augmentar el prestigi científic de la disciplina, essent aquesta la primera línia estratègica del Col·legi.

Durant aquest 2024 es preveu realitzar una única convocatòria, que oferirà un total de 24 places. Les tutories es duran a terme entre els mesos d’octubre de 2024 i gener de 2025, i aniran a càrrec de psicòlegs i psicòlogues experts en recerca, que realitzaran processos de tutoria individual amb les persones interessades que vulguin iniciar (o hagin iniciat recentment) la seva carrera científica.

Des d’avui mateix totes les persones col·legiades i precol·legiades amb interès a participar en el projecte poden presentar les seves candidatures emplenant aquest formulari, i inscriure’s a la sessió informativa que tindrà lloc el divendres 27 de setembre a les 10 h fent clic aquí.

Per a més informació, pots informar-te sobre el projecte en aquesta presentació o adreçar-te al Departament de Projectes de Desenvolupament Professional del COPC a través del correu ocupacio@copc.cat.


en COPC

Comparteix

f

El COPC i l’Asociación EMDR España signen un conveni de col·laboració per promoure la formació, els projectes acadèmics i d’investigació i altres activitats conjuntes
El vincle entre les dues institucions s’estableix inicialment en 2 anys, renovables.