f

El COPC posa en marxa l’opció de pagar a terminis per als cursos de més de 75 hores

La possibilitat de pagar a terminis s’obre per a persones col·legiades, no implica cap tipus de cost i és d’aplicació directa sense que calgui cap justificació.

 

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, en pro d’oferir cada cop més avantatges per a les persones col·legiades i facilitar l’accés a les activitats formatives organitzades pel Col·legi, ha posat en marxa l’opció de poder pagar els cursos amb fraccionament mensual de forma gratuïta i sense cap tipus de sobrecost. 

El pagament fraccionat té com a objectiu oferir un finançament gratuït per als cursos de llarga durada, els superiors a 75 hores, als col·legiats i col·legiades. Amb aquesta modalitat, el pagament es portarà a terme fraccionant el pagament del curs en mensualitats, i es girarà al compte bancari de la persona col·legiada el dia 1 de cada mes, sense aplicar cap tipus d’interès ni cost afegit.

Inicialment es planteja la divisió del cost total del curs en 6 mensualitats del mateix import però les condicions podran variar per a cada curs, per la qual cosa es recomana consultar les condicions específiques per a cada cas.

Pagar un curs fraccionadament no requereix haver de justificar cap requisit previ i és d’aplicació directa a instància de la persona interessada. En formalitzar la inscripció d’un curs, a la pantalla del pagament, només cal escollir modalitat de pagament per tal que s’apliqui en un únic pagament o de forma fraccionada.

La possibilitat de fraccionar el pagament dels cursos de més de 75 hores organitzats pel COPC en mensualitats ja és vigent per a col·legiats i col·legiades: recorda-ho la propera vegada que t’inscriguis a un curs de llarga durada.

Comparteix

f

La Càtedra de Cures Pal·liatives UVic/ICO organitza el Màster en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada
Els col·legiats i col·legiades del COPC poden inscriure-s’hi amb un 20 % de descompte fins el 30 de juliol.