f

El COPC programa la Jornada: Violència de gènere i abús sexual el 29 de novembre

L’esdeveniment és gratuït i tindrà lloc a la sala d’actes del COPC en retransmissió en directe, la setmana del Dia Internacional per a l’Erradicació de la Violència vers les Dones


La Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia organitza la Jornada Violència de gènere i abús sexual el proper 29 de novembre amb l’objectiu de destacar la gravetat dels fenòmens i les greus conseqüències que tenen en les dones tant en l’àmbit individual com familiar i social.

L'alta prevalença de casos d'agressions sexuals i les seqüeles psíquiques presents en les persones que pateixen aquesta situació traumàtica fan que sigui un àmbit d'interès especial tant en l’àmbit clínic com social. La jornada tractarà l'impacte de les agressions sexuals en les dones i com abordar aspectes d'especial rellevància en el tractament. 

El programa de la jornada preveu la inauguració a càrrec de Guillermo Mattioli, degà del COPC i de Carmen Ferrer, presidenta de la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia del COPC. A continuació es projectarà el documental Patriarcado, el organismo nocivo, que fonamentarà un posterior col·loqui. A continuació hi haurà 2 ponències: Violència de gènere, a càrrec de Laura Blanco, i Abús sexual infantil, després de la quan es farà la cloenda de la jornada.


La jornada es pot seguir presencialment, a la seu de Barcelona del COPC, o en retransmissió en directe. Consulta aquest enllaç a l’apartat de formació del web per a més informació i per inscriure-t’hi. 


Comparteix

f

Dijous 31 d'octubre, el COPC obrirà en horari intensiu de 9 h a 15 h
L'horari d'atenció presencial a la col·legiació es veu modificat a totes les seus del Col·legi en horari intensiu coincidint amb la vigília de Tot Sants.