f

El COPC s'adhereix al 'Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034'

Ara també s'hi pot unir qualsevol persona que tingui un compromís de ciutat per la sostenibilitat, i que vulgui ajudar a construir una Barcelona responsable amb les persones i l’entorn. Uneix-t'hi!

El passat dimarts 9 de juliol es va celebrar l’acte de signatura del Compromís per una Barcelona + Sostenible per als pròxims 10 anys, que recull l’exigència de Barcelona per la sostenibilitat i per ser una ciutat responsable amb els reptes actuals i donar respostes fermes davant l’emergència climàtica, posant la vida de les persones que hi viuen al centre.

L’acte de signatura del Compromís es va celebrar al Palauet Albéniz, va estar presidit per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i hi van participar unes 300 persones.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s'adhereix al Compromís per una Barcelona + Sostenible 2024-2034, i entra a formar part de la Xarxa Barcelona + Sostenible per fer front als reptes climàtics de la ciutat, col·laborar amb accions individuals i col·lectives que s'hi organitzen.

Aquest espai el conformen entitats ciutadanes, organitzacions empresarials i comercials, centres educatius, universitats, col·legis professionals, sindicats i administracions. I ara, també, s’hi ha incorporat la ciutadania no organitzada que tingui un compromís de ciutat per la sostenibilitat, i que vulgui ajudar a construir una Barcelona responsable amb les persones i l’entorn.

La Xarxa està representada pel Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, que és un òrgan reglat de participació, de caràcter consultiu, per l’impuls i  el seguiment de les polítiques ambientals i climàtiques de la ciutat i impulsa mesures de sostenibilitat, comparteix bones pràctiques.

Si hi estàs interessat o vols saber-ne més, prem aquest enllaç per visitar el web d'aquesta iniciativa o
consulta el document aquí.

Uneix-t'hi i fes-nos-ho saber!


en COPC

Comparteix

f

Novetats a la biblioteca del COPC: 12 obres noves i servei de correcció informàtica de tests
Tres de les novetats que presenta la biblioteca són a proposta de la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats.