f

El COPC renueva 10 años más su adhesión a la 'Red Barcelona + Sostenible'

Ahora también se puede unir cualquier persona que tenga un compromiso de ciudad por la sostenibilidad, y que quiera ayudar a construir una Barcelona responsable con las personas y el entorno. ¡Únete!

El passat dimarts 9 de juliol es va celebrar l’acte de signatura del Compromís per una Barcelona + Sostenible per als pròxims 10 anys, que recull l’exigència de Barcelona per la sostenibilitat i per ser una ciutat responsable amb els reptes actuals i donar respostes fermes davant l’emergència climàtica, posant la vida de les persones que hi viuen al centre.

L’acte de signatura del Compromís es va celebrar al Palauet Albéniz, va estar presidit per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i hi van participar unes 300 persones.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya s'adhereix al Compromís per una Barcelona + Sostenible 2024-2034, i entra a formar part de la Xarxa Barcelona + Sostenible per fer front als reptes climàtics de la ciutat, col·laborar amb accions individuals i col·lectives que s'hi organitzen.

Aquest espai el conformen entitats ciutadanes, organitzacions empresarials i comercials, centres educatius, universitats, col·legis professionals, sindicats i administracions. I ara, també, s’hi ha incorporat la ciutadania no organitzada que tingui un compromís de ciutat per la sostenibilitat, i que vulgui ajudar a construir una Barcelona responsable amb les persones i l’entorn.

La Xarxa está representada por el Consejo Ciudadano por la Sostenibilidad, que es un órgano reglado de participación, de carácter consultivo, por el impulso y el seguimiento de las políticas ambientales y climáticas de la ciudad e impulsa medidas de sostenibilidad, comparte buenas prácticas.

Si estás interesado o quieres saber más, pulsa este enlace per visitar el web d'aquesta iniciativa o
consulta el document aquí.

Uneix-t'hi i fes-nos-ho saber!


en COPC

Comparteix

f

Novedades en la biblioteca del COPC: 12 obras nuevas y servicio de corrección informática de tests
Tres de las novedades que presenta la biblioteca están a propuesta de la Sección de Psicología de las Mujeres, Géneros y Diversidades.