f

El COPC signa un conveni amb el Centro di Terapia Strategica per oferir avantatges en les formacions del centre a les persones col·legiades

El "Máster en comunicación estratégica, problem solving y coaching" i el "Seminario con Giorgio Nardone y Stefano Bartoli" són les dues formacions amb descompte que ja tenen obertes les inscripcions.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha signat un acord de col·laboració amb el Centro di Terapia Strategica, l'institut de recerca, formació i psicoteràpia fundat per Giorgio Nardone, psicòleg i psicoterapeuta italià.

La finalitat d’aquest acord és facilitar avantatges als col·legiats i col·legiades en els cursos que el centre duu a terme perquè puguin continuar formant-se gaudint de descomptes.

Les dues formacions a què s'aplica l'oferta són el Máster en comunicación estratégica, problem solving y coaching i el Seminario con Giorgio Nardone y Stefano Bartoli.

Máster en comunicación estratégica, problem solving y coaching

Aquest màster consta de 10 jornades en línia. L'objectiu principal és proporcionar instruments operatius d'intervenció estratègica perquè cada persona pugui aplicar-los en el seu àmbit per resoldre problemes complexos i millorar la comunicació. 

Els docents que hi participen han estat seleccionats directament pel professor Giorgio Nardone.

La data d'inici de la formació és l'1 de juny, i si ets una persona col·legiada del COPC gaudeixes d'un 10% de descompte en la inscripció. 

Seminario con Giorgio Nardone y Stefano Bartoli

El seminari és divendres 3 de maig de 15.00 h a 22.00 h en línia i serà dirigit pel fundador del centre i psicòleg referent en la matèria de la teràpia estratègica, Giorgi Nardone, i Stefano Bartoli, psicòleg i psicoterapeuta.

S'hi abordaran dos conceptes principals:

- El primer és la teràpia breu estratègica en línia i com aplicar-la mitjançant l'art i la tecnologia per ser eficaços amb els pacients en l'àmbit digital.

- El segon concepte a tractar serà l'estupidesa estratègica i les seves dinàmiques, problemes o tipologies.

Qualsevol persona col·legiada del Col·legi pot formalitzar la inscripció del seminari obtenint un 25% de descompte en la inscripció.

Les persones interessades en aquestes dues formacions poden posar-se en contacte amb el Centro di Terapia Strategica a través de l’adreça de correu electrònic info@centrodeterapiaestrategica.es.

en COPC

Comparteix

f

La quota col·legial es pot deduir a la declaració de renda de 2023
Les quotes col·legials abonades pels psicòlegs i psicòlogues tenen la consideració de deduïbles a la declaració de l’IRPF i, per tant, es poden incloure a la declaració de renda. Cal descarregar els justificants de l'any 2023 a l’àrea privada del web del COPC, concretament a l'apartat "Factures".