f

El COPC signa un conveni amb l’Editorial Eleftheria per publicar els llibres promoguts pel Col·legi

La col·laboració preveu descomptes en la compra dels llibres de l’editorial i en les inscripcions als cursos de l’Instituto Cuatro Ciclos.


Els màxims representants del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i de l’Editorial Eleftheria i l’Instituto Cuatro Ciclos han signat un conveni de col·laboració que dona continuïtat a una fructífera col·laboració iniciada l’any 2019. El Dr. Guillermo Mattioli, degà del COPC, d’una banda, i Enrique Arellano, director de l’Editorial i l’Instituto, de l’altra, van segellar l’acord el passat 24 de maig a la seu del Col·legi.

El propòsit de la col·laboració és l’edició i difusió de les obres que es proposi publicar el Col·legi, que vol promoure un conjunt d’obres selectes en funció de tres criteris. El primer, publicar obres de persones membres del Col·legi; el segon, publicar obres d’autoria rellevant de la psicologia mundial; el tercer, publicar investigacions i estudis clínics que siguin d’especial interès del Col·legi i del camp professional de la psicologia en totes les seves branques.

D’altra banda, la signatura del Conveni ofereix altres avantatges als col·legiats i col·legiades, com la possibilitat de comprar tots els llibres de l’editorial amb un 5% de descompte, o que el Col·legi faci d’intermediari en els llibres que promou per oferir descomptes del 25%. Paral·lelament, l’Instituto Cuatro Ciclos, gràcies al conveni, també ofereix descompte en els seus cursos, d’un mínim del 20% en cursos en línia i del 10% en els cursos presencials.

El Col·legi espera que aquest nou període de col·laboració aporti molt nou coneixement al camp de la psicologia, i que els col·legiats i col·legiades en siguin beneficiaris.



en COPC

Comparteix

f

La Comissió Deontològica del COPC pionera en aplicar la mediació com a alternativa per cercar solucions pactades en casos de queixa o denúncia
El protocol de pràctiques restauratives, recentment aprovat i implementat, estableix el marc teòric i el procediment per aplicar la metodologia mediadora