f

El COPC i l’APF signen un conveni per fomentar el desenvolupament de la psicologia forense

El COPC també es compromet a donar suport institucional i econòmic a la X Convenció de l'Associació de Psicologia Forense de l'Administració de Justícia en Barcelona.

Nou conveni de col·laboració entre l'Associació de Psicologia Forense de l'Administració de Justícia (APF) i el COPC. Les dues entitats han signat un acord amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament de la psicologia forense, tot promovent activitats de caràcter científic i tècnic, i generant incidència per a promoure aquesta branca de la psicologia, tal com explica el primer punt del document.



A més, en virtut d'aquest acord general, es va signar un conveni específic que va fer possible que el degà, Guillermo Mattioli Jacobs, participés en l'acte inaugural de la X Convenció de l'Associació de Psicologia Forense de l'Administració de Justícia a Barcelona celebrada del 19 al 21 d'abril de 2023 al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), juntament amb dos membres de la Secció Psicologia forense del col·legi, i que l'APF rebés suport institucional i econòmic del COPC.


La Dra. Elena Garrido Gaitán, presidenta de la Secció de psicologia jurídica del COPC, i Fernando Álvarez Ramos, president de l'APF.

“Considerem que aquest acord aportarà un important enriquiment recíproc en favor de la nostra àrea de coneixement i professional”, ha expressat Elena Garrido, presidenta de la secció.
“Aquest conveni fomentarà una major vinculació amb els i les professionals de la psicologia forense en l’àmbit públic, amb la perspectiva d'augmentar ponts i formacions específiques en aquest sector”. 

Aquest acord marc, que compta amb una validesa de dos anys prorrogables, pot llegir-se fent clic a la següent imatge:



Així mateix, podeu llegir el conveni específic sobre el suport a la X Convenció de l'APF fent clic sobre la següent imatge:



Comparteix

f

La Dra. Shely Polak condueix el taller Intervencions sistèmiques amb famílies on hi ha dinàmiques de rebuig o resistència filiomarental o filioparental
La formació tindrà lloc el proper 9 de juny, en format en línia, i està especialment indicada per psicòlegs i psicòlogues especialitzats en treball amb famílies en context judicialitzat.