f

El Dr. Matthew Sullivan torna al COPC per aportar la seva visió sobre intervencions sistèmiques en famílies amb dinàmiques de rebuig filiomarental i/o filioparental

El taller es programa el proper 15 de setembre, a la sala d’actes el COPC i retransmès en directe, i forma part d’un cicle de tallers sobre la temàtica.


La Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes, la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia i la Secció de Psicologia Jurídica del COPC organitzen el cicle de tallers Intervencions sistèmiques amb famílies on hi ha dinàmiques de rebuig o resistència filiomarental o filioparental. El proper 15 de setembre, de 9.00 a 18.30 h, tindrà lloc el segon taller del cicle, Reparar/restaurar el vincle entre infants o adolescents amb el progenitor rebutjat, amb el reconegut psicòleg californià Matthew Sullivan

El Dr. Sullivan és expert en mediació, avaluacions forenses, coordinació de parentalitat i expresident de l’Association of Families and Conciliation Courts. Les seccions organitzadores l’han tornat a convidar enguany per donar continuïtat i aprofundir en els camps i continguts de visites al Col·legi de les anteriors ocasions. Enguany, el Dr. Sullivan aportarà la seva metodologia per abordar la intervenció en els casos que una ruptura de parella implica el trencament del vincle dels nens, nenes i adolescents amb un progenitor, cosa que suposa un repte pels professionals que hi intervenen. Sovint, la participació dels familiars, professionals i institucions en la cerca de solucions, pot contribuir al problema més que a la seva solució. Aquest taller vol posar llum a la bona praxi en aquests casos complexos.  

La formació es realitzarà a la sala d’actes del Col·legi, presencialment, i serà retransmesa en directe. Les persones interessades en aquesta formació poden consultar tota la informació relativa a l’activitat (preu, horaris, període d’inscripció, idiomes, etc.) en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Com és habitual al COPC, la inscripció a cada taller d'un cicle és específica i aïllada de la resta, cosa que permet seleccionar-los. Els propers tallers del cicle, que obriran la inscripció properament, seran el 4 d'octubre -amb Mercè Cartié- i l'1 de desembre amb Teresa Moratalla. 


Comparteix

f

Te'n vas de vacances i necessites renovar els préstecs de la biblio? En un minut t'expliquem com es fa
Aquesta setmana la biblioteca presenta 12 novetats que estan esperant les teves lectures d'estiu.