f

El GT Intervenció Psicològica en l’Àmbit Social i Comunitari presenta el 'Dictamen La inclusió del psicòleg/òloga als serveis socials bàsics' el proper 21 d’octubre

La presentació es farà en una jornada híbrida, en format presencial i en retransmissió en directe, que coorganitzen el COPC i la Diputació de Barcelona.


El proper 21 d’octubre, a la sala d’actes del COPC, tindrà lloc la Jornada Dictamen La inclusió del psicòleg/òloga als serveis socials bàsics que organitzen el Col·legi i l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona. L’esdeveniment tindrà format híbrid, i podrà ser seguit presencialment o virtualment a través de la retransmissió en directe.

En la Jornada es presentarà el Dictamen La inclusió del psicòleg/òloga als serveis socials bàsics, que la Diputació de Barcelona va encarregar al Col·legi per definir el perfil i les funcions dels psicòlegs i psicòlogues als equips dels serveis socials bàsics. La presentació del dictamen, que anirà precedida d’una ponència marc i seguida per una taula rodona, anirà a càrrec de membres del GT Intervenció Psicològica en l’Àmbit Social i Comunitari, que va assumir l’elaboració del dictamen. 

Tota la informació sobre els ponents, horari i programa és en aquest enllaç al tríptic de la Jornada, així com també a la pàgina web de la formació, a través de la qual pots inscriure-t’hi. 


Comparteix

f

El Col·legi gira la segona quota semestral a les persones col·legiades que la van ajornar al juliol
El cobrament arribarà als col·legiats i col·legiades durant la primera setmana d’octubre