f

L’Institut Català de la Salut publica la Convocatòria per a l’estabilització de places ocupades amb interinitat durant els anys 2019, 2020 i 2021

La convocatòria ofereix un total de 40 places per a psicòlegs i psicòlogues, 13 per a facultatius i facultatives especialistes en psicologia clínica i 27 per a tècnics i tècniques titulats superiors en psicologia.

El passat 30 de desembre es va publicar la RESOLUCIÓ SLT/4154/2022, de 27 de desembre, de convocatòria dels processos selectius d'estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits i de concurs oposició, i del procés ordinari (taxes de reposició) pel sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de l'Institut Català de la Salut (publicat al DOGC núm.8823 de 30.12.2022).

La convocatòria ofereix un total de 40 places per a psicòlegs i psicòlogues, distribuïdes de la següent manera:

  • 13 places de facultatiu o facultativa especialista en psicologia clínica: 9 places convocades a través del concurs de mèrits del procés d’estabilització, 2 places a través del concurs d’oposició del procés d’estabilització i 2 places a través del concurs d’oposició del procés ordinari.

  • 27 places de tècnic o tècnica amb titulació superior en psicologia: 20 places convocades a través del concurs de mèrits del procés d’estabilització i 7 places convocades a través del concurs d’oposició del procés d’estabilització.

Els requisits generals de participació es troben detallats a l’Annex 1 de la resolució SLT/4154/2022. Pel que fa als requisits específics per a les places convocades en l’àmbit de la psicologia, s’especifica el següent:

  • Estar en possessió d’una titulació oficial de llicenciatura o grau en psicologia.

  • Les persones aspirants a les places convocades per a facultatiu o facultativa especialista en psicologia clínica, complementàriament hauran d’acreditar trobar-se en disposició del títol de psicòleg o psicòloga especialista en psicologia clínica.

Per a poder participar en la convocatòria, cal adreçar la sol·licitud de participació a l’Institut Català de la Salut en el termini comú i únic de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC i realitzar el pagament en línia de la taxa de participació amb targeta bancària Visa o Mastercard. Les dues categories convocades per psicologia es corresponen a les categories o especialitats del grup A, subgrup A1 amb les següents taxes associades: a) Taxa general: 56 €; b) Bonificació per família monoparental o família nombrosa de categoria general: 35 €; i c) Bonificació per família monoparental o de família nombrosa de categoria especial: 21 €.

La presentació de les sol·licituds es farà telemàticament mitjançant formulari normalitzat que es posarà a disposició a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria. És necessari estar registrat al Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) per poder fer la inscripció per la qual cosa, en cas de no estar-ho, caldrà donar-se d'alta com a nova persona usuària prèviament.

La sol·licitud de participació és única en relació amb cadascuna de les categories o categories amb especialitat, per la qual cosa les persones que vulguin participar en aquests procés en més d’una categoria o especialitat hauran de realitzar una sol·licitud per a cadascuna.

Per a més informació podeu consultar la convocatòria oficial en aquest enllaç, o bé contactar amb l’Institut Català de la Salut. 

Comparteix

f

La Junta Electoral del COPC fa pública la proclamació provisional de candidatures de les eleccions a juntes directives de les seccions professionals 2023
Es presenten dues candidatures en el cas de la Secció de Psicologia Coaching i una per a la Secció de Psicologia de l’Esport