f

El Màster en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada de la UVic s'inicia el 23 d'octubre

Gràcies al conveni signat entre la Universitat de Vic i el COPC, els col·legiats i col·legiades poden matricular-s’hi amb un 25 % de descompte: la preinscripció és oberta.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Universitat de Vic han signat un conveni de col·laboració per tal que les persones col·legiades gaudeixin d'un 25% de descompte en el preu de la matrícula del Màster en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada que organitza la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic/ICO.

El màster proveeix els coneixements, capacitats i habilitats necessàries per alleujar el patiment de les persones malaltes i els seus familiars durant el procés de malaltia avançada. Ofereix una visió integradora en l'atenció a persones que presenten malalties cròniques avançades. A més, dona les eines per proporcionar suport psicosocial als equips sanitarioassistencials a través d’una visió integradora a l'atenció a persones que presenten una malaltia crònica avançada. Les classes comencen el 23 d’octubre, en modalitat en línia, i els 60 crèdits es programen fins a setembre de 2025.

Per a més informació sobre preus, professorat, etc., fes clic a l’enllaç a la pàgina web del Màster al web de l’Escola de Postgrau de la UVic, on també podràs preinscriure-t'hi.


Comparteix

f

Jornada sobre els reptes ètics de la salut digital el proper dia 16 d'octubre amb la participació del Dr. Manuel Armayones membre del Comitè ePsicologia del COPC
L’esdeveniment tindrà lloc al Campus del Poblenou de la Universitat Oberta de Catalunya, al Hub Interdisciplinari de Recerca i Innovació.