f

El Màster en Psicologia de la Reproducció Humana Assistida: Aspectes Biopsicosocials de la UB té un 25% de descompte per a persones col·legiades

Gràcies a un acord de col·laboració, l’edició 2024-25 de la formació de postgrau ofereix condicions especials als psicòlegs i psicòlogues col·legiats.


El Màster en Psicologia de la Reproducció Humana Assistida: Aspectes biopsicosocials dona competència en l'àmbit de la reproducció assistida, davant de l’alta demanda social i el ràpid desenvolupament de les noves tecnologies i avenços en les diferents disciplines científiques implicades en aquest camp.

L'objectiu del Màster és que els professionals de la salut adquireixin els coneixements teòrics i habilitats d'avaluació, intervenció i investigació psicològica que els permetin detectar i abordar els conflictes psicològics que sorgeixen en els entorns assistencials de la medicina reproductiva des d'un ampli coneixement de totes les disciplines que intervenen. 

Aquesta formació de postgrau s’imparteix a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, al llarg d'un any (un curs acadèmic i mig), amb un format semipresencial, que permet als professionals continuar desenvolupant la seva activitat professional i compaginar-la amb la formació teòrica, l'assistència als seminaris de caps de setmana i les pràctiques.

Gràcies a un acord de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el màster té un descompte del 25% en el preu de la matrícula, un descompte molt considerable tenint en compte que la matrícula dels ensenyaments de formació permanent de la Universitat de Barcelona val 3.825 € més taxes el primer any.

Per a més informació (programa, docents, preinscripció, etc.) sobre el títol de Màster de Formació Permanent en Psicologia de la Reproducció Humana Assistida: Aspectes Biopsicosocials, fes clic en aquest enllaç a la pàgina web de la Universitat de Barcelona.


Comparteix

f

L'editorial Giunti Psychometrics organitza el I Congrés d'Altes Capacitats titulat "Relectura de les altes capacitats per al segle XXI"
Serà divendres 7 de juny en format híbrid i els col·legiats i col·legiades poden inscriure-s’hi amb un descompte exclusiu.