f

El reconegut psicòleg israelià Mooli Lahad imparteix una conferència al COPC sobre la gestió comunitària de l’estrès

L’acte tindrà lloc el proper 20 de juny, gratuït i en línia, i és un repàs de l'abordatge de situacions de crisi, emergències i catàstrofes, lliçons apreses i reptes a afrontar.


El proper 20 de juny, de 18 a 20 h, el prestigiós psicòleg Mooli Lahad impartirà la conferència 40 anys de gestió comunitària de l'estrès. Què n'hem après? La conferència, organitzada per la Secció de Psicologia de les Emergències, serà en línia, i versarà sobre com han d’abordar els psicòlegs i psicòlogues les situacions de crisi aguda en emergències i catàstrofes.

El ponent, Mooli Lahad, porta 40 anys intervenint en situacions de crisi, és autor del Model BASICPH de resiliència i és fundador i director de l'Institut de Dramateràpia. A més de ser autor d’un programa de prevenció del suïcidi del govern Israelià, ha actualitzat tot el seu coneixement arran de la gestió de la crisi causada per la Covid-19, una crisi que ha obligat a veure la comunitat en conjunt i la posició que hi ocupa cada persona, i que ha generat molta necessitat de suport psicològic en molts sectors de la població a més de violència i problemes creixents de depressió.

La conferència és gratuïta i ja té oberta la inscripció. No renunciïs a l’oportunitat de seguir la conferència: informa-te’n més profundament i inscriu-t’hi en aquest enllaç a l’apartat de formació del web.


Comparteix

f

El COPC signa un conveni amb l’Editorial Eleftheria per publicar els llibres promoguts pel Col·legi
La col·laboració preveu descomptes en la compra dels llibres de l’editorial i en les inscripcions als cursos de l’Instituto Cuatro Ciclos.