f

El servei d’assessoria jurídica del COPC amplia el seu horari d'atenció a col·legiats i col·legiades

Les persones col·legiades disposen del servei gratuïtament, en quatre modalitats: presencial, telefònica, per videoconferència i en línia.


El servei d'assessoria jurídica del COPC és un servei gratuït gràcies al qual els col·legiats i col·legiades poden obtenir assessorament d’una persona experta, un advocat especialista, sobre qualsevol qüestió de caire jurídic relacionada amb l'exercici de la psicologia. El servei és molt ben valorat per les persones usuàries, i l’any passat va atendre més de 2.500 consultes de persones col·legiades. Si tens una consulta legal relacionada amb la psicologia, no dubtis a posar-te en contacte amb el servei d’assessoria jurídica del Col·legi.

L’assessor jurídic del COPC pot ser consultat presencialment, per telèfon, per videoconferència o per correu electrònic. A partir d’aquesta setmana, a causa de l’elevada sol·licitud i utilitat dels seus serveis, el servei amplia l’horari en una hora i mitja setmanal, de manera que atendrà els dimarts de 13 a 15 h i els dijous de 13 a 14.30 h i de 15 a 19 h. En resum, els canvis en l’horari són els següents:

  • Els dimarts l'horari d'atenció seguirà sent el mateix

  • El dijous es realitzaran els següent canvis:

    • 1. Diferenciació entre les hores de videoconferència i atenció presencial; 

    • 2. Obertura de franja de 13 a 14.30 h només d'atenció presencial i la franja de 16 a 19 h queda exclusivament per a la realització de videoconferències

Per fer una consulta amb l’assessor jurídic, prem aquí per conèixer els horaris de cada modalitat i reservar-t'hi hora.

Comparteix

f

Inici d’any amb oportunitats laborals a la borsa de treball del COPC
Les dades d’ocupabilitat d’aquesta primera quinzena de l’any mostren un increment del 41% en comparació al mateix període del 2021.