f

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) inicia la convocatòria pública de llocs de treball 2022-2024

La convocatòria inclou un total de 41 places de psicologia, que seran cobertes via concurs o valoració de mèrits.

El passat dimarts 14 de maig es va fer efectiva la publicació al DOGC de l’anunci de convocatòria oberta d’oferta pública de llocs de treball del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La convocatòria pretén cobrir un total de 548 places, de les quals 41 son per a psicòlegs i psicòlogues per a realitzar activitats com a psicòleg o psicòloga d’emergències i en el programa 061 Salut Respon.

La convocatòria, a banda de fixar requisits generals de participació que apliquen a qualsevol categoria i que poden consultar-se amb més detall en aquest enllaç, estableix també els següents requisits específics per a les places de psicologia:

  • Títol de Grau/Llicenciatura en Psicologia.

  • Màster en Psicologia General Sanitària o Títol Especialista en Psicologia Clínica o Habilitació com a psicòleg/a sanitari pel Departament de Salut.

  • Estar col·legiat o col·legiada al COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya).

  • 1 any d’experiència en serveis d’urgències i/o serveis similars de psicologia d’emergències, extrahospitalàries o en atenció en línia en psicologia d'emergències.

Les persones interessades en participar a la convocatòria, abans de fer la inscripció a un lloc de treball determinat, s'han de donar d'alta, amb caràcter obligatori, al portal web del SEM (s’hi pot accedir clicant aquí) amb els navegadors Chrome i Firefox. La inscripció estarà oberta fins el dia 29 de maig de 2024 a les 23.59 h. Pots fer-ho i consultar tota la informació aquí.

D'altra banda, pots consultar la guia pel registre i introducció de les dades corresponents a la primera fase de la convocatòria pública 2022-2024 aquí.

en COPC
# COPC

Comparteix

f

Últims dies per apuntar-te al projecte Mentoring del COPC i a la sessió informativa del 27 de maig
La segona convocatòria de l’any comença al juliol: estigues a punt!