f

El taller 'Jornada Interactiva de Psicologia Aplicada a l’Arbitratge Esportiu' compta amb tu el proper 12 de juny

Per participar al taller precongressual, organitzat pel Grup de Treball de Psicologia Aplicada a l’Arbitratge i al Judici Esportiu, cal inscriure's prèviament al XVIII Congrés de Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport 2024.

El Grup de Treball de Psicologia Aplicada a l’Arbitratge i al Judici Esportiu (PsicArbCOPC), de la Secció de Psicologia de l’Esport del COPC, organitza el taller 'Jornada Interactiva de Psicologia Aplicada a l’Arbitratge Esportiu' el proper 12 de juny de 2024.

El taller està inclòs com a esdeveniment precongressual del XVIII Congrés de Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport 2024, que tindrà lloc entre els dies 13 i 15 de juny, i al qual el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dona suport. L'arbitratge és una disciplina transversal a tots els esports al qual la psicologia esportiva habitualment no presta gaire atenció. Amb l'organització d'aquest taller, el grup de treball vol dedicar un temps de qualitat a la reflexió i l'aprenentatge sobre aquesta disciplina, de forma interactiva, gràcies a la participació tant de professionals de la psicologia com d’àrbitres, que compartiran espais, experiències i conclusions.

El taller serà interactiu també perquè els i les participants (professionals de la psicologia), a més d'assistir a les activitats programades podran participar-hi com a ponents a través de comunicacions, pòsters i impartint els tallers als àrbitres participants. 


Activitats del taller 'Jornada Interactiva de Psicologia Aplicada a l’Arbitratge Esportiu'
  • Al matí, a la sala d’actes del COPC, l’espai teoricocientífic. Es durà a terme una conferència, una taula rodona, un panell d’experts, i una sessió de pòsters i/o de comunicacions.

  • A la tarda, en un poliesportiu de Barcelona, l’espai practicointeractiu. Psicòlegs i psicòlogues participants impartiran tallers de competències a un grup d’àrbitres, que posaran en pràctica dirigint partits d'entrenament sota la supervisió d’un psicòleg o psicòloga assignat, que els orientarà abans i després de la pràctica.

En acabat, una taula rodona entre formadors i àrbitres tancarà la l'esdeveniment.


Participar activament al taller 'Jornada Interactiva'

A les ponències teoricocientífiques s’hi pot participar mitjançant l'exposició de pòsters i/o comunicacions. Si pots fer-hi una aportació, escriu al grup de treball a través del seu correu psicarb@copc.cat. Si presentes a al taller un pòster o una comunicació, també podràs presentar aquests mateixos treballs al Congrés, seguint el protocol establert pel comitè científic. 


Més informació i inscripcions

Taller
Congrés

Comparteix

f

La biblioteca del COPC incorpora dos tests psicològics nous de Hogrefe TEA Ediciones
La biblioteca de tests psicològics augmenta amb els dos nous títols de l'editorial líder en publicació de materials d'avaluació psicològica en llengua espanyola.