f

Els ajuts del 0’7 del COPC financen projectes humanitaris i de cooperació amb implicació de la psicologia

S'amplia el termini de recepció de projectes fins el 30 d'abril. El Col·legi destina 20.000 € als Ajuts del 0'7, a repartir entre els projectes que se seleccionin.

En haver publicat les bases dels Ajuts del 0'7 el passat 15 de febrer, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya obre la convocatòria 2024 dels ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia. Un any més, els 20.000 euros de pressupost i donen continuïtat a les condicions de les bases de participació dels anys precedents.

La data límit de recepció de projectes serà el 30 d'abril. Els projectes es poden presentar presencialment a qualsevol de les delegacions del COPC o a través de correu electrònic a seccio@copc.cat.

Un any més, els criteris de finançament de projectes que recullen les bases són, entre d'altres:

Condicions generals
  • S’hi poden presentar projectes nacionals i internacionals.

  • Els sol·licitants han de ser entitats sense ànim de lucre que millorin el benestar psicològic de les persones o de comunitats desafavorides, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris.

  • La persona responsable del projecte ha de ser psicòleg o psicòloga col·legiada.

  • En cas que siguin projectes internacionals, les contraparts han d'estar al país d'implantació del projecte.

Criteris dels projectes

Els projectes i/o activitats d’interès públic o social elegibles han de complir que:

  • S’inscriguin dins de qualsevol camp d’aplicació de la psicologia.

  • Millorin el benestar de les persones, afavoreixin l’estat psicològic d’un grup o comunitat i/o fomentin el desenvolupament del país o col·lectiu desfavorits, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris.

  • Incrementin la cooperació entre el COPC i altres entitats vinculades a la intervenció social.

  • Fomentin l’intercanvi de coneixements entre els països i/o col·lectius participants.

  • Afavoreixin la igualtat entre les persones sigui quina sigui la seva ètnia, edat, sexe, fomentant l’atenció en els col·lectius més desfavorits.

  • Representin un ajut per iniciar accions, o que donin resultats, que perdurin en el temps.

Tots els criteris que han de complir les entitats per poder-se presentar als Ajuts 0'7 del COPC i el tipus de despeses que s’hi poden imputar, així com tota l’altra informació necessària, estan recollits a les bases de la convocatòria de 2024, que podeu consultar en aquest enllaç

Per informació general, podeu contactar amb la coordinadora de Seccions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya: seccio@copc.cat

Comparteix

f

Per una atenció psicològica en càncer i cures pal·liatives per a tothom: signa!
Una iniciativa recolzada pel Consejo General de la Psicología a favor de la creació de les especialitats de psicooncologia i psicologia Pal·liativa, que ja ha recollit 3.400 signatures i que en vol aconseguir 5.000.