f

Elx acull el XV Congrés (Inter)Nacional de Psicologia Jurídica i Forense del 29 de febrer al 2 de març de 2024

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un descompte en el preu d’inscripció gràcies a la col·laboració del Col·legi en el Congrés.

El XV Congrés (Inter)Nacional de Psicologia Jurídica i Forense se celebrarà a Elx, amb al Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’, del 29 de febrer al 2 de març de 2024.

L'esdeveniment està organitzat per la Societat Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense, que es va crear l’any 2006 amb els objectius generals de promoure la investigació científica i la difusió de coneixements al camp de la psicologia jurídica i forense. Densenvolupant aquests objectius, la SEPJF organitza la XV edició del Congrés, any més amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Totes les modalitats d’inscripció són obertes, tant les d’assistència com les de participació. Fins el 15 d'octubre de 2023 hi ha la inscripció per a sessions aplicades, fins l’1 de novembre de 2023 per a comunicacions i symposium, i fins el 30 de novembre per assistència amb descompte per a inscripció primerenca. Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un descompte en el preu gràcies a la col·laboració del Col·legi en el Congrés.

El XV Congrés (Inter)Nacional de Psicologia Jurídica i Forense actualitza tota la informació sobre el programa, participants i inscripció en aquest enllaç al seu web. Per a més informació, fes clic!

Comparteix

f

Tot a punt per a la VI Convención del Consejo General de la Psicología que se celebrarà el 17 i el 18 de novembre a Tarragona
Sota el lema "La psicologia al servei de les persones", obrirà un espai de reflexió i debat sobre el futur de la disciplina en presència dels i les millors professionals de l'Estat.