f

Es compleixen 25 anys de l’Associació Espanyola de Psicologia de l’Aviació i de la creació de l’especialitat

L’associació, molt vinculada al Grup de Treball  Psicologia Aeronàutica i Aeroespacial del COPC, celebrarà una jornada el pròxim 22 de març a  Madrid.

L’Associació Espanyola de Psicologia de l’Aviació (AEPA), que va néixer el 26 de febrer de 1999, acaba de fer 25 anys i, per celebrar el seu aniversari i també el naixement de la Psicologia de l'Aviació, celebrarà una jornada a Madrid el pròxim divendres 22 de març.

A l’acte hi participaran Francisco Santolaya, president del Consejo General de la Psicología de España, i Adela González, presidenta d’AEPA, entre altres professionals de l’aviació i la Psicologia de l’Aviació. Comptarà amb dues taules rodones principals:

  1. "Pasado, presente y futuro de la psicología aeronáutica en la seguridad de vuelo. Retos para los próximos 10 años"

  2. "Perspectiva de los diferentes actores operacionales sobre las aportaciones de la psicología aeronáutica en su ámbito"

Consulteu el programa complet

Cal recordar que la història de l'AEPA sempre ha estat molt lligada al Grup de Treball Psicologia Aeronàutica i Aeroespacial del COPC, des del 8 de febrer de 2021, moment de la seva presentació pública, a la qual van participar Adela González i Montserrat Lucas, membre d'AEPA i actual coordinadora del Grup de Treball, i del qual també n'és membre Dolors Liria, vicedegana del COPC.

"És una data important per recordar la importància de la nostra especialitat i per fer recompte de totes les passes endavant que hem pogut fer gràcies a ella, com haver signat, fa un parell d'anys, un contracte de col·laboració amb la Societat Espanyola de Medicina Aeroespacial (SEMA)".
-Montserrat Lucas


Comparteix

f

El COPC participa al VIII Congrés Salut Mental i Comunitària en la Infància i l'Adolescència els propers 14 i 15 de març
El congrés, organitzat per la Fundació Congrés Català de Salut Mental, de la qual el COPC n'és patró, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona i amb el COPC com a entitat col·laboradora.