f

Ets amant del teatre? Combina psicologia i cultura amb els propers teatrefòrums organitzats per la Comissió de Cultura

El proper teatrefòrum serà dissabte 23 de març amb l'obra 'Uppgivenhet', al Teatre Bartrina de Reus. Consulta els preus especials per a persones col·legiades.

Si t'agrada el teatre i vius amb passió la professió de la psicologia, no et podràs resistir a consultar l'agenda prevista de teatrefòrums organitzats per la Comissió de Cultura del COPC. I és que, què hi ha millor que gaudir d'una bona obra de teatre? Doncs quedar-te després de la funció i conversar amb els actors, les actrius i els i les directores.

Para atenció als propers teatrefòrums programats i suma't als col·loquis. Tingues en compte que les persones col·legiades podeu gaudir de les funcions amb un 20% de descompte en el preu de les entrades, un benefici exclusiu per a vosaltres. Per fer-te amb el descompte simplement has de mostrar a taquilla el teu carnet col·legial o, si fas la reserva d'entrades per telèfon, avisar que tens condicions especials com a col·legiat o col·legiada. No t'oblidis de dur el carnet a sobre el dia de l'espectacle!

Aquests són els propers col·loquis programats al Teatre Bartrina de Reus, amb la moderació de Jaume Descarrega, psicòleg i membre de la Comissió de Cultura del Col·legi:

  • Dissabte 23 de març a les 20 h - Uppgivenhet, de Daniel J. Meyer - Dirigida per Montse Rodríguez Clusella i interpretada per Diana Gómez, Marc Terrida, Pau Escobar i Biel Castaño, explica la història de quatre personatges que somien i lluiten en trobar allò que busquen a la vida. Però quant temps donem a l'esperança? Si abaixes la guàrdia pots fer un pas en fals i resignar-te.



  • Dissabte 27 d'abril a les 20 h - Pols de diamant, de Pau Coya - Dirigida per Nelson Valente i interpretada per Dafnis Balduz i Albert Salazar, el muntatge ha guanyat el IX Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears. Quan en Dani denuncia haver estat víctima d'una brutal agressió LGTBIfòbica, la seva història es torna viral a nivell nacional. No obstant, hi ha alguna cosa del seu testimoni que no acaba de convèncer els investigadors del cas i, sobretot, l'opinió pública. S'ho ha inventat tot? Què l'ha dut a fer-ho? Estigma i llinxament mediàtic van de la mà en aquesta peça basada en un cas real.


  • Divendres 24 de maig a les 20.30 h - Jauría, de Jordi Casanovas - Dirigida per Miquel del Arco i Carla Tovías, com a ajudant de direcció. Interpreten Àngela Cervantes, Carlos Cuevas, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, Artur Busquets i David Menéndez. Jauría és un multipremiat espectacle estrenat a Madrid el 2019. Es tracta d'una ficció documental creada a partir de les declaracions dels cinc acusats i la denunciant en el judici de 'La Manada' sobre els fets succeïts a Pamplona la nit del 6 de juliol de 2016. *Espectacle en castellà.


La Comissió de Cultura del COPC espera la teva assistència, aprofita la sessió i el preu especial per a col·legiats i col·legiades i gaudeix d'una nit d'espectacle!


Comparteix

f

El COPC impulsa un projecte de supervisions per a psicòlegs i psicòlogues en diversos àmbits de treball a preu institucional
La Secció de Psicologia Jurídica ofereix el servei per a l'àmbit de la psicologia jurídica i forense, destinat a psicòlegs i psicòlogues de la Secció amb menys de 10 anys de col·legiació i amb formació reglada en l'àmbit.