f

HelpEmpresa ajuda les persones col·legiades amb empreses en dificultats

Encara no coneixes HelpEmpresa, el programa que dona eines a negocis que s’han vist afectats per aquesta crisi, amb l’objectiu de superar-la i ajudar-los a enfortir-se?

HelpEmpresa és un servei gratuït, empàtic i confidencial que neix per ajudar a empreses en dificultats a evitar-ne la fallida i preservar-ne els llocs de treball. El recurs ofereix generar un impacte positiu a les empreses usuàries, als seus emprenedors i emprenedores, gràcies a una intervenció experta especialitzada. El programa HelpEmpresa és una iniciativa de CECOT que pretén ser el servei referent a Catalunya en la prevenció del tancament de petites i mitjanes empreses que es trobin en una situació financera difícil. 

Pla de treball
L’equip de tècnics i tècniques d’aquest programa elaboren un pla de treball perquè les empreses coneguin quines són les solucions i recomanacions per tal de millorar la situació del seu negoci. A més, disposen d’un equip d’assessors especialitzats en temàtiques tan diverses com vendes, màrqueting, finançament, transformació digital o gestió econòmica. 


Xarxa de col·laboració
HelpEmpresa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i d'una xarxa d'entitats col·laboradores. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya forma part de la xarxa de col·laboradors de HelpEmpresa, cosa que permet acollir-se al servei als seus col·legiats i col·legiades que tenen una empresa o que exerceixen com a empreses unipersonals.

Si vols consultar més informació sobre HelpEmpresa, consulta la pàgina web del programa en aquest enllaç.


Comparteix

f

La Junta Electoral aprova les tres candidatures presentades a les eleccions a Junta de Govern
El termini per interposar reclamacions contra aquest acord finalitza el dia 30 d’abril de 2022