f

Inscripcions obertes per a la "Jornada Dol i Suïcidi"

L'esdeveniment serà el pròxim 24 de novembre de 9.30 h a 18 h en modalitat híbrida (en línia i presencial a la seu central del COPC, a Barcelona).


El COPC, i més concretament la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia, organitza la Jornada Dol i Suïcidi. L'esdeveniment serà el pròxim 24 de novembre de 9.30 h a 18 h en modalitat híbrida (en línia i presencial a la seu central del COPC, a Barcelona). Pots consultar el programa, els i les ponents que hi participaran, i inscriure-t'hi prement aquí

El suïcidi ha emergit com un desafiament crític en el marc de la salut pública, evidenciant una realitat alarmant que requereix una resposta immediata. Davant d'aquest context, és imperatiu que els i les professionals de la salut adquireixin una comprensió profunda de les diverses dimensions que envolten aquest fenomen.

Això inclou no només conèixer les característiques del suïcidi i els seus factors de risc, sinó també entendre les complexitats intrínseques al dol que afecta els supervivents d'aquestes tràgiques pèrdues.

Objectiu de la jornada

L'objectiu principal de la jornada és a posar de manifest la urgent necessitat de proporcionar suport, visibilitzar i normalitzar el procés de dol que acompanya aquests esdeveniments traumàtics. Vol proporcionar als i les professionals de la salut, les eines i els recursos necessaris per abordar aquesta problemàtica des d'una perspectiva multidisciplinària, incorporant aportacions tant de l'àmbit psicològic com dels camps de la filosofia i l'antropologia.

Programa

Pots descarregar-te el díptic de la jornada prement aquí o bé donar-hi un cop d'ull en aquesta mateixa pàgina:



T'hi esperem!

Comparteix

f

Compte enrere per la VI Convención del Consejo General de la Psicología, amb destacades ponències
‘La psicologia al servei de les persones’ és l’eslògan de la cita d’enguany, que se celebrarà divendres 17 i dissabte 18 de novembre a Tarragona