f

Inscripcions obertes a la conferència gratuïta per conèixer les novetats més rellevants del nou règim d’autònoms

El COPC organitza una sessió informativa per resoldre dubtes i exposar els canvis més substancials d’una normativa que entra en vigor a partir de l’1 de gener de 2023

Ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a la conferència gratuïta que organitza el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya sobre les novetats més rellevants del nou règim d’autònoms. 

La formació, que porta com a nom el ‘Nou règim d'autònoms: novetats en relació amb el sistema de cotització en el règim d'autònoms de la Seguretat Social’, permetrà exposar els principals canvis i resoldre dubtes sobre la nova normativa, que entra en vigor a partir de l’1 de gener de 2023.

La sessió informativa es farà presencial i en línia, i es durà a terme en dues dates, per tal de facilitar l’assistència de les persones col·legiades i precol·legiades.

Sessió del dia 12 de desembre a les 17.30 h

Sessió del dia 12 de gener a les 10 h


Comparteix

f

La biblioteca presenta nova edició del llistat de tests i dotze novetats bibliogràfiques més
El llistat classifica els tests, programes d'intervenció i jocs terapèutics del seu fons per tal que els col·legiats i col·legiades puguin conèixer-los i escollir-les segons les seves necessitats.