f

Inscriu-te a les III Jornades Internacionals EDAI 2022, sobre Autisme, Neurodesenvolupament i Salut Mental del 27, 28 i 29 d'abril

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un 20% de descompte en el preu.

El propers 27, 28 i 29 d'abril de 2022, tindran lloc, al Cosmocaixa de Barcelona, les III Jornades Internacionals EDAI 2022, sobre Autisme, Neurodesenvolupament i Salut Mental. Les jornades comptaran amb la presència de destacats ponents nacionals i internacionals, vinguts d'arreu del món, de gran prestigi, que desenvoluparan diversitat de temàtiques entorn de l'atenció a la infància i l'atenció a les famílies. A més, també es programa un concurs de pòsters (amb remuneració econòmica per als guanyadors o guanyadores).

Seran tres dies de conferències amb una visió transdisciplinària, amb diferents itineraris de neuropsicologia i salut mental, logopèdia, fisioteràpia, treball social i neuropediatria, on es presentaran metodologies innovadores en l'àmbit de la infància, l'adolescència i la família. Per primera vegada, aquest any, s'inclou la modalitat de workshop en sessions paral·leles. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

El primer premi II EDAI Research & Development Awards al millor pòster en recerca i desenvolupament està dotat amb 1.000 euros. Podeu accedir a tota la informació en aquest segon enllaç. Totes les persones que s'hi vulguin participar, estan convidades a fer-ho.

Per últim, EDAI, l'organitzadora de les jornades és una entitat orientada a l’atenció dels infants amb dificultats en el seu desenvolupament, o amb risc de patir-ne, i llurs famílies, des d’un model interdisciplinari, per tal de contribuir a millorar la seva qualitat de vida, tenint en compte tant la prevenció, la detecció i l’assistència, així com el suport i formació de l’entorn, i el desenvolupament de tasques d’assessorament, formació, docència i investigació. 

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un 20% de descompte en la matrícula de les jornades, que passen a valdre 116 €. Si voleu aprofitar la promoció, només cal que premeu aquest enllaç al web d'inscripció i seleccioneu l'opció C: una vegada es facin les acreditacions a l’esdeveniment, es comprovarà l’afiliació al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. 

Comparteix

f

Acredita’t com a expert o experta en les següents àrees de la psicologia: educativa, intervenció social, forense i mobilitat i seguretat. El termini segueix obert
Durant els pròxims mesos d’abril i maig finalitza el termini de la via extraordinària transitòria per sol•licitar les acreditacions del Consejo General de la Psicología en aquests 4 àmbits d’intervenció.