f

Inscriu-te amb un 10% de descompte al Màster en Teràpia Relacional Sistèmica, d'Hestía Centro de Formación

La formació va dirigida a professionals de la psicologia i la psiquiatria, o d'àmbits afins, i és un màster propi acreditat per la FEATF i la FEAP que s'inicia aquest mes d'octubre.

Hestía Centro Internacional de Psicoterapia organitza el Màster en Teràpia Relacional Sistèmica, una formació intensiva i d'alta qualitat en el pensament i la intervenció relacional-sistèmica dirigida a professionals de la psicologia, la psiquiatria o d'àmbits afins.

Els i les alumnes que decideixin cursar-lo, adquiriran una rigorosa base teòrica i pràctica que els permetrà intervenir tant a nivell familiar i de parella com també individualment. Tindran l'oportunitat, a més, d'aprendre de professionals de referència i de gran prestigi, com el professor Luigi Cancrini, i conèixer i integrar les principals teories de l'àrea de la salut mental.

A més, les persones que s'hi inscriguin podran fer pràctiques supervisades al mateix centre, amb opcions d'incorporar-se a l'equip d'Hestía un cop finalitzats els estudis.

El temari d'aquesta formació està estructurat perquè els i les alumnes puguin accedir a l'acreditació com a Experts en Intervencions Sistèmiques i de Terapeuta Familiar de la FEATF, comptant amb una estructura, càrrega horària i temes requerits que responen als requisits per a aquestes acreditacions.

La durada del programa complet, que donaria accés a l'acreditació de Terapeuta Familiar, és de quatre anys, consistent en 600 hores de formació teòrico-pràctica, 84 hores de treball personal i 150 hores de supervisió.

També s'ofereix la possibilitat de cursar la formació per mòduls. En cas de fer el curs bàsic de formació en teràpia familiar s'obté el títol d'expert/a en intervenció sistèmica. Si s'escull el curs avançat de formació en teràpia familiar, s'obté el títol de terapeuta familiar.

El màster és propi i acreditat per la FEATF i la FEAP i s'inicia el proper 6 d'octubre. Les persones col·legiades que hi tinguin interès, poden inscriure-s'hi amb un 10% de descompte

Per a més informació i matriculació, consulta aquest enllaç del web d'Hestía

Comparteix

f

El catàleg de la biblioteca s'amplia en 12 llibres més aquesta setmana. Mira't les novetats i sigues la primera persona en obtenir-ne el préstec!
D'altra banda, pots consultar la biblioteca digital del COPC, on també trobaràs novetats i la selecció de llibres digitals que commemoren el Dia Mundial de la Salut Sexual i el Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi.