f

Inscriu-te amb un 10% de descompte al postgrau Joc Terapèutic i Eines Pràctiques d'Intervenció Psicològica amb Infància i Família

La titulació de la Universitat de Girona s’impartirà a la seu de Barcelona del COPC a partir del 30 de setembre.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la Universitat de Girona han signat un conveni de col·laboració per implementar la primera edició del postgrau Joc Terapèutic i Eines Pràctiques d'Intervenció Psicològica amb Infància i Família. 

El diploma d’expertesa es cursarà a la seu de Barcelona del Col·legi, en horari de dissabtes al matí, per a un total d’un màxim de 17 alumnes. Els col·legiats i col·legiades tindran un descompte del 10% en el preu de la matrícula, cosa que els suposarà un estalvi de 177,50 €.

El postgrau Joc Terapèutic i Eines Pràctiques d'Intervenció Psicològica amb Infància i Família forma en un gran ventall de tècniques terapèutiques imprescindibles per intervenir amb infants i adolescents com ara el joc simbòlic, el joc amb consignes, la tècnica de la caixa de sorra, el Play genograma o el psicodrama, així com moltes altres tècniques pràctiques i dinàmiques per a la gestió emocional i per tractar bloquejos: el genograma animal, la xarxa relacional, les relaxacions dinàmiques, l’eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), el model de sistemes de la família interna (IFS, per l’anglès internal family systems), la teràpia breu estratègica, etc.

La finalitat de la formació és proporcionar als professionals coneixements de base per aplicar tècniques d’intervenció i recursos dinàmics més concrets per abordar certes problemàtiques recurrents que requereixen intervencions més específiques: trauma, dol, maltractament, etc., tant en els àmbits clínic, social i educatiu com en el jurídic. L’enfocament terapèutic permet un enriquiment integratiu, ja que es faciliten metodologies provinents de diversos enfocaments terapèutics (sistèmic, gestalt, psicoanalític, cognitivoconductual, etc.).

Per a més informació i matriculació, consulta aquest enllaç al web del postgrau.


Comparteix

f

Guanya la XIII edició del 'Premio Psicofundación Jóvenes Psicólogos Emprendedores' a la convocatòria de 2023
El premi recompensa amb 3.000 euros la millor iniciativa investigadora i la millor iniciativa emprenedora empresarial dels professionals de la psicologia menors de 35 anys.