f

Ja has mirat quina oferta formativa han preparat per a tu les seccions professionals del COPC sobre el teu àmbit professional o d’interès?

Fes clic al programa d'activitats formatives específiques, de gener a març de 2024, de cada secció o àmbit professional.

Els psicòlegs i psicòlogues col·legiats treballen en àmbits molt diversos tals com la psicoteràpia, l’educació, les emergències, la resolució de conflictes, la psicologia coaching, les organitzacions i el treball, etc. Pensant individualment en cada persona col·legiada, el COPC ha recollit per seccions professionals tota l’oferta formativa que presenta de gener a març de 2024.

Per als psicòlegs i psicòlogues que es plantegen formar-se sobre un àmbit professional concret s’ha editat el programa d'activitats formatives específiques de cada secció professional. Prem damunt del programa que t'interessi, i desa-te'l o descarrega'l per consultar-lo sempre que el necessitis.

Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes
Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia
Secció de Psicologia Coaching
Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats
Secció de Psicologia de l’Educació
Secció de Psicologia de les Emergències
Secció de Psicologia de la Intervenció Social
Secció de Psicologia Jurídica
Secció de Psicologia de la Mobilitat i la Seguretat
Secció de Neuropsicologia
Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball
Desenvolupament professional i fiscalitat
Orientació professional
Altres organitzadors

Esperem que t'inscriguis a les activitats que més t'ajudin a exercir. 

Programa d'activitats formatives general

D'altra banda, si vols tornar a consultar programa amb totes les activitats formatives del Col·legi, el programa d’activitats formatives de gener a març de 2024 ordena totes les formacions per secció professional, per tipus d'activitat i per calendari, per tal que totes les persones que el consultin tinguin ben accessible i classificada tota l’oferta formativa del primer trimestre de l'any. Consulta'l prement l'enllaç o damunt de la imatge i se t'obrirà el pdf animat.

Quan trobis l'activitat que vols fer, o sobre la qual et vols informar més, només et cal consultar-les a l’apartat de formació del web, per títol, secció o al calendari, i el procés d'inscripció serà cosa d'un minut.


Comparteix

f

Arriba el Nadal a Odilo i 12 novetats en paper aquesta setmana a la biblioteca del COPC
Arriba el Nadal i et ve una imatge idíl·lica de tu llegint al costat de la llar de foc? Doncs almenys que no et falti el llibre!