f

Jorge L. Tizón presenta el seu últim llibre al COPC el 21 de febrer

La guerra como campo de batalla. Deconstruyendo mitos y símbolos serà presentat en un acte presencial i retransmès en directe.


El proper 21 de febrer, a les 19.30 h, Jorge L. Tizón presentarà el llibre La guerra como campo de batalla. Deconstruyendo mitos y símbolos en un acte a la sala d’actes de la seu de Barcelona del COPC. L’acte comptarà amb la participació del mateix autor, de Blanca Camps -vicepresidenta del Centre Delàs d’Estudis per la Pau- i el Dr. Guillermo Mattioli, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Al llibre, Jorge L. Tizón descriu i sistematitza els mites i símbols, profundament enclavats en la nostra cultura, que embelleixen el bel·licisme en la nostra societat i afavoreixen l'explosió de guerres. En canvi, la guerra és una de les empreses humanes més antihumanes i que més ens empobreixen. L’autor -psiquiatre, neuròleg i psicoanalista- per donar-hi resposta, amb aquesta obra tracta de sistematitzar aquests mites i símbols embellidors del bel·licisme, profundament enclavats a la cultura, amb l'objectiu d'afavorir el seu canvi per coneixements, perspectives culturals i fins i tot utopies i mites més afavoridors del desenvolupament i la solidaritat interhumanes.

L’acte serà presencial, però també pot ser seguit en directe a través de la reproducció en línia. L’esdeveniment és gratuït, i només cal inscriure’s a la modalitat desitjada (presencial o en línia) a través d’aquest enllaç a l’apartat de formació del web, abans del dia 14 de febrer.



Comparteix

f

La biblioteca del COPC presenta 12 novetats aquesta setmana
Escull el llibre que més t'agradi i reserva'l en un sol clic!