f

L'Institut Català de les Dones atorga la distinció dels 25 anys de treball feminista a la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats

Lola Sabaté, membre fundadora de la Secció l'any 1998, recull el reconeixement en finalitzar la conferència commemorativa del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a la sala d'actes del COPC.

La Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats ha complert 25 anys. Des de la seva creació, l'any 1998, la Secció ha fomentat el desenvolupament de la pràctica professional des de la perspectiva de gènere mitjançant la promoció d'actes de formació, divulgació i de promoure acords i relacions externes i interinstitucionals, cosa que ha merescut un especial reconeixement de l'Institut Català de les Dones. Lola Sabaté, membre fundadora, va rebre el guardó commemoratiu el passat 5 de març en representació de la Secció.

El lliurament del reconeixement de l'Institut Català de les Dones culminava el primer acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona per part del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, la conferència Commemoració 8 de març: La genealogia feminista en la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats. L'esdeveniment va tenir lloc el passat 5 de març, per posar en valor la importància de la Secció, dels seus inicis i del recorregut fins a l’actualitat. La conferència va recordar el seu treball fet en les relacions institucionals, l’impuls de projectes innovadors, sobre els drets de les dones, la necessitat de tractaments especialitzats, i la perspectiva de gènere en la psicologia i en la pràctica professional. En finalitzar la conferència, es va presentar el Premi a la Recerca Feminista, de nova creació per part de la Secció.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya agraeix la tasca de la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats, felicita la Secció i totes les seves membres pel reconeixement rebut i dona l'enhorabona i n'encoratja les membres actuals a seguir treballant per als objectius de la Secció.


 

Comparteix

f

Una terapeuta tracta una víctima de la tirania de la felicitat al teatre La Villarroel amb descompte per a persones col·legiades
'Dopaland', d’Eu Manzanares, és una comèdia que pots veure per només 10 € o amb una rebaixa del 50% fins el 7 d’abril. No te la perdis!