f

L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaris busca professionals de la psicologia per al seu personal

L’oferta està publicada a la borsa de treball del COPC des del passat 14 de juny

El Col·legi Oficial de Psicologia i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaris (IRTA) van signar un conveni el passat mes d’abril per establir un marc global de col·laboració entre ambdues institucions.

A través d’aquest conveni, el COPC col·labora en tot el que té a veure amb l’assessorament en la seva cerca de personal, tant pel que fa als criteris de contractació, com comunicar les ofertes a totes les persones col·legiades que hi puguin estar interessades.

Per la seva banda, IRTA, ha publicat una oferta de treball per contractar professionals de la psicologia amb titulació habilitant, que comptin amb consulta pròpia i puguin atendre un mínim de 8 sessions a persones amb malestar psicològic derivat de la feina (assetjaments, conflictes interpersonals, conflictes de rol, burnout...)

Per a conèixer més detalls sobre l'oferta, pots consultar-la a la borsa de treball del COPC.

en COPC

Comparteix

f

El 20 de juny, el Dr. Javier Castillo presenta el seu llibre 'Fundamentos de la psicoterapia integrativa moderna'
Tambés s'hi farà una conferència sobre el futur de la psicoteràpia integrativa amb debat posterior amb l'assistència de Guillermo Mattioli, degà del COPC, i el president del Consejo General de la Psicología de España, Dr. Francisco Santolaya.