f

La biblioteca del COPC creix gràcies a donacions de persones autores i de la Comissió de Psicoanàlisi

Coneixes la col·lecció de vídeos acadèmics per a professionals de la psicologia que et proveeix la biblioteca del COPC? 2.400 hores de sessions de teràpies reals a la teva disposició.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya posa a disposició dels col·legiats i col·legiades un extens fons de recursos sobre psicologia, de forma gratuïta. A més de l'inabarcable fons de llibres i tests de la Biblioteca, el canal de youtube del COPC permet recuperar les formacions que s’han fet al Col·legi. Recentment, a més, la Biblioteca ha incorporat un nou recurs que complementa els anteriors, la col·lecció de vídeos Counseling & Therapy  (aconsellament i teràpia), més de 2.400 hores de material de sessions de teràpia real, vídeos de formació, contingut DSM-5®/ICD-10 i altre contingut rellevant per a la pràctica de la psicologia.

La col·lecció Counseling & Therapy Vídeo Library inclou vídeos de múltiples editorials, entre ells Symptom Media , que proporciona la major col·lecció de vídeo DSM-5® / ICD-10 o PESI, Inc. i Milton Erickson Foundation, que ofereixen contingut de formació sobre salut mental. Exemples del contingut que ofereixen els videos de la col·lecció Counseling & Therapy Video Library són:

 Per accedir a aquesta col·lecció, prem l'enllaç de l'Alexander street de la biblioteca del COPC.


D'altra banda, aquesta setmana la biblioteca del COPC amplia els seu fons en 4 títols gràcies a la donació de la Comissió de Psicoanàlisi, que ha lliurat als quatre primers títols de la llista que segueix. A més, també cal agrair a una donació el cinquè títol, en aquest cas de l'autora. Aquests 5 llibres, i 5 més, se sumen aquesta setmana al catàleg de préstecs. Si voleu llegir-los, només us cal fer clic damunt del títol: 

 

1. Silencio y psicoanalisis: una retorica de lo inconsciente
Herrera, Alfonso 
Palibrio, 2018


Sales, Luis;  Korman, Victor
Xoroi Edicions , 2021

Bermant Clara;  Baldiz Manuel,
Pacual Clotilde; Bosch Vallés Isidre
Pelegrí Matilde; Izcovich Luis,
Fòrum Psicoanalític Tarragona, 2021

Martí Noguera, Juan José; 
Acero Rodríguez, Paulo Daniel
Ediciones Pirámide, 2022

Villar Cabeza, Francisco
Herder,2022

Lavale-Ortiz, Ruth Maria
Vervuert, 2020

Comparteix

f

Dia Mundial de la Fertilitat: quin és l'impacte de la infertilitat en la salut mental?
Nova infografia del Grup de Treball Psicologia Perinatal i nou recull de llibres del servei de biblioteca per a l'ocasió.