f

La biblioteca del COPC incorpora dos tests psicològics nous de Hogrefe TEA Ediciones

La biblioteca de tests psicològics augmenta amb els dos nous títols de l'editorial líder en publicació de materials d'avaluació psicològica en llengua espanyola.

La biblioteca del COPC té nombrosos i variats testos psicològics, una bona part dels quals pot oferir en préstec per tal que les persones col·legiades els puguin conèixer i consultar-ne el manual d'ús abans de treballar-hi. L'editorial que més destaca per l'edició de testos psicològics és Hogrefe TEA Ediciones, que ha publicat dos nous tests que aquesta setmana presenta la biblioteca. Consulta-les, et poden ser ser útils.

Si els vols conèixer una mica més, fes clic a més informació i podràs consultar tota la informació de l'editorial sobre cada test. Veure'n la fitxa del catàleg de la biblioteca, fes clic damunt del títol:

DICAE : Exploración cognitiva de personas con trastorno del desarrollo intelectual y apoyo extenso

Edat: De 4 a 21 anys.
Temps d’aplicació: De 30 minuts, aproximadament.
Finalitat: Prova de referència per avaluar la conducta adaptativa en discapacitat intel·lectual i altres trastorns.

NEO-PI-3. Inventario de Personalidad NEO - 3

Edat: Adolescents i adults (de 12 anys en endavant). 
Temps d’aplicació: Variable, 45 minuts, aproximadament.
Finalitat: Avaluació de les 5 principals dimensions de la personalitat i de les seves 30 facetes.



Els col·legiats i col·legiades ja disposen d'aquests dos tests en préstec a la biblioteca del Col·legi. Si vols consultar-los, fes clic a aquest enllaç al catàleg de la biblioteca i reserva'n el "pack".

 

en COPC

Comparteix

f

El COP organitza una trobada en línia per informar sobre com demanar l’acreditació d’expertesa en psicologia de la mobilitat i la seguretat
El termini per presentar la sol·licitud acaba el 10 de maig, i la trobada informativa és el proper dilluns 15 d’abril a les 20.00 h.