f

La biblioteca del COPC incorpora nous tests a les tres delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona

Els tests que cada delegació té en el seu fons poden ser reservats per tots els col·legiats i col·legiades, i transportats a la seu de la seva província gràcies al servei de préstec de la biblioteca del COPC.

La biblioteca del Col·legi té un immens fons documental de més de 10.000 obres i documents audiovisuals i multimèdia, més de 500 tests psicològics, 1.600 revistes electròniques i més de 25.000 llibres electrònics, a més de proveir accés a les persones col·legiades al fons i catàleg d'altres biblioteques a través d'acords de col·laboració i reciprocitat. I el Col·legi segueix invertint recursos dia a dia per augmentar-la i especialitzar-la encara més, i esdevenir o consolidar-se com la biblioteca de capçalera de tots els psicòlegs i psicòlogues que exerceixen a Catalunya.

Com a mostra d'aquest creixement i especialització, aquesta setmana la biblioteca presenta 16 nous tests psicològics, distribuïts entre les biblioteques de les tres delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona. Si tens interès a conèixer-los, fes-hi clic.


Cal recordar que tots els col·legiats i col·legiades del COPC poden sol·licitar en préstec tots els tests que cada delegació ofereix en préstec, independentment de si el test que volen forma part del fons de la biblioteca de la seva província o no. La biblioteca del COPC assumeix la tasca de portar l'exemplar des de la biblioteca dipositària del test a la seu de recollida per part de la persona col·legiada. La biblioteca escollirà el fons de procedència de l'exemplar per tal que la persona que el reserva el tingui al més aviat possible.

El Col·legi t'ofereix en préstec els materials bibliogràfics que necessites a través de la Biblioteca del COPC, aprofita'n l'oportunitat.

Comparteix

f

Els nous processos de mentoria del COPC ja han obert la inscripció per a les places que començaran al mes de juliol
Emplena el formulari d'inscripció i fes un procés de mentoria. Si no n'estàs segur, inscriu-te a la propera sessió d'assessorament professional per orientar la teva carrera professional.