f

La biblioteca de Girona del COPC presenta quatre nous tests psicològics

Les delegacions territorials de Tarragona i Lleida també incorporen altres tests simultàniament, que també pots treure en préstec.

Entre els diversos materials de la Biblioteca del COPC, els testos psicològics són dels més valorats pels col·legiats i col·legiades. Una gran quantitat dels tests són amb opció de préstec, per tal que les persones col·legiades els puguin conèixer i consultar-ne el manual d'ús abans de treballar-hi.

Cal remarcar que els col·legiats i col·legiades del COPC, independentment de la seva seu, poden sol·licitar en préstec tots els tests del catàleg de préstec, independentment de si aquell test concret forma part del fons de la biblioteca de la seva província o no. La biblioteca del COPC ja s'encarregarà de portar l'exemplar des de la biblioteca dipositària del test a la seu de recollida per part de la persona col·legiada. Per exemple, quan una col·legiada de Lleida demana en préstec un test que físicament no tenen a la seva delegació, la biblioteca l'hi du a Lleida perquè la persona col·legiada pugui recollir-lo a la seva seu, i escull el fons de procedència de l'exemplar en funció de la disponibilitat per tal que la persona destinatària hagi d'esperar el mínim temps possible. Per tant, la persona de destinatària del préstec no s'ha de preocupar de buscar i d'especificar de quina altra delegació vol el seu exemplar.

Aquesta setmana, el fons de la Delegació Territorial de Girona presenta 4 nous tests, si els vols conèixer una mica més  fes clic damunt del títol i podràs consultar tota la informació de l'editorial sobre cada test i demanar-lo en préstec:


CPS. Cuestionario de Personalidad Situacional  

Edat: Adolescents i adults.
Temps d’aplicació: 35 minuts, aproximadament.
Finalitat: Avaluació de 15 trets de personalitat i 3 estils o tendències comportamentals en situacions laborals, socials i personals.


DAS. Escala de Ajuste Diádico  

Edat: Adults.
Temps d’aplicació: 10 minuts, aproximadament.
Finalitat: Avaluació de la qualitat de la relació de parella a través de 4 subescales i una escala d'ajustament diàdic.


BFQ-2: Cuestionario Big Five-2

Edat: Adolescents i adults.
Temps d’aplicació: De 40 a 45 minuts, aproximadament.
Finalitat: Comprendre els problemes i definir els trets dominants de la  personalitat. Mesurar aspectes de la personalitat de candidats per a l'avaluació a l'àmbit de les organitzacions.


PCL-R. Escala de Evaluación de la Psicopatía de Hare - Revisada  

Edat: Adults.
Temps d’aplicació: Variable.
Finalitat: Instrument de mesura de la psicopatia en contextos forenses, clínics i de recerca.

Els col·legiats i col·legiades ja disposen d'aquests quatre tests en préstec a la biblioteca del Col·legi. Si vols consultar-los, fes clic a aquest enllaç al catàleg de la biblioteca i reserva'n el "pack".

 

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Girona del COPC organitza una sessió informativa per a col·legiats i col·legiades gironins el pròxim 15 d'abril
L'objectiu principal de la trobada és informar del desenvolupament del programa electoral de la Junta Rectora i de les activitats executades durant l'any 2023.