f

La biblioteca del COPC presenta 12 novetats aquesta setmana

Escull el llibre que més t'agradi i reserva'l en un sol clic!

La Biblioteca del COPC augmenta el seu fons bibliogràfic contínuament per respondre a les necessitats dels col·legiats i col·legiades. El pressupost que el Col·legi destina a eixamplar la quantitat de recursos està establert, argumentat i prioritzat per les tècniques de la biblioteca, però els col·legiats i col·legiades poden fer-hi peticions. Això és especialment important en el cas de les persones participants de seccions i grups de treball del COPC, per als quals la biblioteca vol ser una font de recursos especialitzada en cadascun dels seus àmbits de treball.

La biblioteca anima els col·legiats i col·legiades que troben a faltar literatura especialitzada en alguna parcel·la de la psicologia que sol·licitin la incorporació del títol que troben a faltar al personal de la biblioteca. Poden realitzar les seves "desiderates" al correu electrònic: biblioteca@copc.cat . Cal tenir en compte, però, que les propostes que es rebin no tenen garantida la compra definitiva, ja que estaran subjectes a la valoració dels criteris de la col·lecció: pertinença, buits documentals, temàtiques d'interès o emergents i disponibilitat pressupostària.

D'altra banda, una setmana més, la biblioteca ha adquirit 12 novetats. Consulta-les, i si en vols alguna, sigues la primera persona a demanar-la en préstec prement damunt del títol: 

Cómo tratar con personalidades difíciles

André, Christophe ; Lelord, François 
Arpa,2022

Experiences of depression : a study in phenomenology

Ratcliffe, Matthew 
Oxford University Press,  2015

Vèncer la por

Ermengol Tolsà ; Francesc Abella (coord.)
Pagès Editors,2022

Psicoterapias humanistas : una mirada actual

Segura Bernal, Jordi; Fernández-Puig, Victoria (coords.)
Editorial UOC, 2022

Del coma al amor : es posible crear y vivir el cielo en la tierra

Rodríguez Simón, Sara
[Triunfa con tu Libro], 2022

Expresiones de la locura : el arte de los enfermos mentales

Prinzhorn, Hans; Cóndor Orduña, María
Cátedra, 2012

Manual práctico de evaluación psicológica clínica

Ausín, Berta; Muñoz López,Manuel;
Panadero Herrero, Sonia,
Editorial Síntesis,  2019

La justicia en un mundo en crisis : cambios requeridos

López-Feal, Rafael,
Uno Editorial, 2022

Tu no entens res... però jo tampoc!

Carreras Rovirola, Marta,
El Cep i la Nansa Edicions, 2019

Comparteix

f

La Junta Electoral proclama les candidatures definitives a la convocatòria extraordinària a les juntes directives de les seccions de coaching i esport
No s’ha presentat cap recurs ni impugnació contra la publicació provisional de les candidatures i, per tant, s'han presentat dues candidatures a la Secció de Psicologia Coaching i una a la Secció de Psicologia de l'Esport.