f

La Biblioteca del COPC presenta dos nous tests psicològics

El 'CTC-R. Cuestionario TEA Clínico' i 'd2-R. Test de Atención' ja són a disposició de les persones col·legiades en totes les delegacions territorials

La Biblioteca del COPC presenta dues novetats aquesta setmana que poden ser molt útils als psicòlegs i psicòlogues col·legiats. Ambdues són dos tests psicològics, de TEA Edicions, que ja són a disposició de les persones col·legiades a la biblioteca de totes les delegacions territorials.

Com sempre, tens el préstec a un sol clic, i la informació més rellevant a les fitxes que segueixen. Aprofiteu-los i obteniu-ne els resultats.

CTC-R. Cuestionario TEA Clínico - Revisado

D. Arribas, S. Corral y J. Pereña TEA, 2022

Temps aplicació: Entre 20 i 30 minuts, aproximadament.
Edat: Adults.
Finalitat: Avaluació de simptomatologia clínica i trets psicopatològics en adults. S'obté un indicador general de patologia, deu escales clíniques i dues escales per al control de la desitjabilitat social i la inconsistència de les respostes.

Baremació
: Barems en puntuacions T (mitjana= 50 i Dt = 10) a partir de mostres d'Espanya i altres països llatinoamericans, tant de població general com de col·lectius avaluats amb diferents finalitats: selecció de personal, cossos de seguretat, context forense i donants de gàmetes en clíniques de fertilitat.

d2-R. Test de Atención - Revisado

R. Brickenkamp, L. Schmidt-Atzert y D. Liepmann  TEA, 2022

Temps aplicació: 8 minuts, aproximadament
Edat: De 6 a 80 anys
Finalitat: Avaluació de l'atenció selectiva i de la concentració.

Baremació: Barems de població general en percentils (Pc) i puntuacions transformades (PT). En el rang d'escolars (de 6 a 18 anys) els barems es presenten en trams d'un any; en el d'adults (de 19 a 80 anys), en trams de 5 anys

Webinar


 


Comparteix

f

Proclamació definitiva de candidatures a les eleccions a Junta de Govern 2022
No s’ha presentat cap impugnació contra el llistat provisional de candidatures pel que aquest s’eleva a definitiu