f

La Biblioteca del COPC presenta les trobades d'autor, una nova activitat amb autors i autores de referència

La primera trobada serà amb José Ramon Ubieto el proper 9 de novembre a les 12 h, en modalitat presencial a la Biblioteca del COPC. T'hi esperem!

La Biblioteca del COPC presenta com una proposta d'activitat dinamitzadora, diferents trobades d’autors i autores de referència en l’àmbit de la psicologia, amb l’objectiu d’apropar la lectura i la difusió del coneixement de la psicologia a les persones col·legiades i precol·legiades, al voltant de temes en què l’autor o autora tingui expertesa.

En aquesta primera trobada, que serà el proper 9 de novembre a les 12 h en modalitat presencial a la Biblioteca de la seu central del COPC a Barcelona, es proposa José Ramon Ubieto pel paper actiu, cooperatiu i proper que sempre ha desenvolupat amb el COPC. Ubieto és autor de nombrosos títols, com:

  • El trabajo en red: usos posibles en educación, salud mental y servicios sociales (2008).

  • La construcción del caso en el trabajo en red: teoría y práctica (2012).

  • TDAH: hablar con el cuerpo (2014).

  • Bullying: una falsa salida para los adolescents (2016) · Niñ@s hiper: infancias hiperactivas, hipersexualizadas, hiperconectadas (2018).

  • Del padre al iPad: familias y redes en la era digital (2019).

  • El mundo pos-COVID: entre la presencia y lo virtual (2021).

  • ¿Bienvenido metaverso? Presencia, cuerpo y avatares en la era digital (2022).

  • ¿Adictos o amantes? Claves para la salud mental digital en infancias y adolescencias (2023).

La xerrada girarà entorn a la següent descrpició: Com està canviant la IA i els mons virtuals la nostra subjectivitat? Reptes per a la psicologia. Cada època produeix una nova subjectivitat d'acord als discursos dominants i a les tecnologies emergents. A l'era digital les persones vivim entre el frenesí i el vertigen, cerquem la intensitat i la immediatesa i fem del nostre estil de vida gairebé un ideal que ens proporciona una identitat que volem pròpia i única. La realitat es que la globalització i la vida algorítmica decideix més per nosaltres del que pensem. Què pot aportar la psicologia davant aquesta nova realitat híbrida que habitem?

La Biblioteca espera que l'activitat et resulti d'interès i t'anima a apuntar-t'hi seguint aquest enllaç. T'hi esperem!

Comparteix

f

L’Associació Llatinoamericana de Magistrats, Funcionaris, Professionals i Operadors de la Infantesa, Adolescència i Família organitza el XV Congrés Llatinoamericà d'Infantesa, Adolescència i Família
Del 26 al 28 d’octubre, a Buenos Aires (Argentina), es pot seguir en modalitat virtual.