f

La Biblioteca del COPC signa un conveni de col·laboració amb l’editorial Giunti Psychometrics

Gràcies a l’acord, els col·legiats i col·legiades poden comprar amb descompte les proves i eines de psicodiagnòstic de l’editorial.


La Biblioteca del COPC ha signat un conveni de col·laboració amb Giunti Psychometrics per tal que els col·legiats i col·legiades puguin comprar els seus instruments d’avaluació, programes d’intervenció i llibres amb un 5% descompte a través de la compra directa a l’editorial

Giunti Psychometrics és la una editorial italiana de tests, proves i altres eines de diagnòstic psicològic que gràcies a valors com la rigorositat científica, la qualitat i l’excel·lència té presència en més de 20 països. L’editorial exerceix la seva finalitat en l'àrea de l'avaluació psicològica desenvolupant d'eines i metodologies d'intervenció en tots els camps d'aplicació: l’àmbit clínic (psicologia clínica i de la salut, logopèdia, etc.), la gestió de recursos humans (psicologia del treball i de l'organització) i l'orientació escolar (amb proves i bateries de diagnòstic, material d'intervenció i servei de correcció mecanitzada). 

Els col·legiats i col·legiades que vulguin conèixer el catàleg de Giunti Psychometrics poden consultar-lo al seu web www.giuntipsy.es, on poden fer la compra amb descompte amb un codi promocional. El codi també es pot utilitzar fent l’encàrrec al correu electrònic giuntieos@giuntipsy.com o al telèfon (+34) 91 554 12 04. Per obtenir el codi de descompte només et cal prémer aquest enllaç als Grans avantatges del COPC.

Comparteix

f

La Delegació de Lleida impulsa la formació i la docència col·laborant amb Sant Joan de Déu Terres de Lleida
Els màxims representants de les dues organitzacions renoven el conveni de col·laboració, que desenvolupa noves formes de col·laboració respecte el que es va signar l'any 2021.