f

La biblioteca modifica els horaris d’atenció telefònica fins el 25 de febrer

L’horari d’atenció presencial es manté, així com l’atenció per correu electrònic.

Les instal·lacions de Barcelona de la Biblioteca del COPC s’han remodelat les darreres setmanes i, feliçment, els treballs ja han acabat a la infraestructura. Per tant, les noves instal·lacions ja estan preparades per albergar el fons bibliogràfic de la biblioteca, que ja ha començat les tasques de trasllat.

A causa del trasllat, l’horari d’atenció telefònica de la biblioteca s’ha restringit de 16 a 19 h fins el dia 25 de febrer, data en què es preveu que finalitzi. No obstant la mudança, l’atenció presencial es manté en les mateixes condicions actuals, dimarts i dijous de 9 a 14 h i de 14.30 a 18 h. L’atenció per correu electrònic es manté també en les mateixes condicions. 

El COPC espera presentar les noves instal·lacions de la biblioteca de Barcelona a partir del dia 25 de febrer. Estigueu atentes a les comunicacions del Col·legi!

Comparteix

f

Comunicat dels col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya sobre la necessitat demantenir els fons estatals COVID-19
Les corporacions recorden que la pandèmia i els seus efectes no han acabat i reclamen que es consolidin els recursos addicionals