f

La Càtedra de Cures Pal·liatives UVic/ICO organitza el Màster en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada

Els col·legiats i col·legiades del COPC poden inscriure-s’hi amb un 20 % de descompte fins el 30 de juliol.

El Màster en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada de la UVic proveeix els coneixements, capacitats i habilitats necessàries per alleujar el patiment de les persones malaltes i els seus familiars durant el procés de malaltia avançada. Gràcies a la col·laboració del COPC, els col·legiats i col·legiades poden inscriure-s‘hi amb un 20% de descompte sol·licitant-ho a través d’aquest enllaç abans del dia 30 de juliol.

El Màster, organitzat per la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic/ICO, ofereix una visió integradora en l'atenció a persones que presenten malalties cròniques avançades. A més, dona les eines per proporcionar suport psicosocial als equips sanitarioassistencials a través d’una visió integradora a l'atenció a persones que presenten una malaltia crònica avançada. Les classes comencen el 25 d’octubre, en modalitat en línia, i els 60 crèdits es programen fins a setembre de 2024.

Per a més informació sobre preus, professorat, etc., fes clic a l’enllaç a la pàgina web del Màster al web de l’Escola de Postgrau de la UVic.


Comparteix

f

Treu el suc al nou programa d’activitats formatives del COPC i programa't durant l'estiu les formacions que faràs
Totes les formacions de setembre a desembre de 2023, ordenades per àmbit professional, tipologia de curs i data: troba fàcilment totes les que t’interessen!