f

La Comissió de Cultura del COPC programa un col·loqui amb la companyia després de la funció de 'A la deriva' a la Sala La Planeta de Girona

El dia 1 de març, els col·legiats i col·legiades podran assistir al teatrefòrum per només 10 €.

Els dies 1, 2 i 3 de març, la sala La Planeta de Girona programa l’obra A la deriva, de Lara Díez. L’obra és la tercera del gènere Verbatim, després de No m’oblideu mai i Serà el nostre secret, ben conegudes dels teatrefòrums amb la Comissió de Cultura del COPC, i també té la salut mental com a eix de les seves temàtiques. En aquest cas, la temàtica de les entrevistes personals que l’obra reprodueix és haver hagut d’ingressar en un centre psiquiàtric.

El col·legiats i col·legiades del COPC tenen descompte en el preu de l’entrada, que queda només en 10 €, per als 3 dies de la funció. Per comprar l’entrada amb descompte només cal que reservin les entrades al correu taquilla@laplaneta.net, i pagar-les a la taquilla en el moment de la funció mostrant el carnet del Col·legi.

La Comissió de Cultura recomana als col·legiats i col·legiades reserva l’entrada pel dia 1 de març, ja que després de la funció organitza un col·loqui amb la companyia moderat per Jaume Descarrega. Les reflexions i interpretacions compartides, en què el públic també participa, són sovint tan riques com l’obra, no te’l perdis.

T’esperem a la Sala La Planeta l’1 de març. Per a més informació clica aquest enllaç al web de la Sala La Planeta.

Comparteix

f

El GT Violència sexual, entrevista exploratòria, forense i prova preconstituïda es presenta a la jornada 'Primers auxilis psicològics en violència sexual. Eines aplicades. El cinema com a exemple'
El proper 26 d'abril, el nou grup de treball de la Secció de Psicologia Jurídica organitza la seva primera activitat formativa en format presencial i en línia.